Prinţesa Polonic: “De Revelion voi abandona meniul tradiţional.” Vezi ce vrea să pregătească

Prezentatoarea  Antena 1, Anca Lungu se pregăteşte să plece în Bucovina. Anul acesta Prinţesa Polonic este decisă să  schimbe meniul de Revelion. Şi cum e specialistă în bunătăţi, Showbizreport a vrut  să afle de la prezentatorea Observatorului de Weekend, ce planuri are pentru sărbători. Dacă nu e un meniu tradiţional, atunci ce să fie?

12373207_1077326012277699_6593192614812564886_n Prinţesa Polonic: "De Revelion voi abandona meniul tradiţional." Vezi ce vrea să pregătească Prinţesa Polonic: “De Revelion voi abandona meniul tradiţional.” Vezi ce vrea să pregătească

1.Ce mai face Prinţesa Polonic?

Prinţesă Polonic e mai fericită că niciodată. Unul dintre cele mai mari visuri ale ei a devenit realitate. Cartea cu basme culinare şi reţete scrise pe înţelesul celor mici a fost lansată luna această. Urmează o revigorare a blogului care a fost neglijat în ultima perioada în favoarea Prinţesei Linguriţă şi o serie de ateliere de gătit pentru pitici.12363101_1077119678964999_3983436297970860223_o Prinţesa Polonic: "De Revelion voi abandona meniul tradiţional." Vezi ce vrea să pregătească Prinţesa Polonic: “De Revelion voi abandona meniul tradiţional.” Vezi ce vrea să pregătească

2. Ce magii se ascund în cartea ei?

Prima magie şi cea mai importantă este cea prin care Prinţesă Polonic reuşeşte să transforme mâncarea sănătoasă într-una foarte gustoasă şi atractivă pentru copii. Iar cea de-a două magie este cea prin care Prinţesă Polonic reuşeşte să aducă părinţii şi copiii împreună în bucătărie tocmai pentru a găti cu mâinile lor mâncarea sănătoasă.

3. Cum e viaţă cu Prinţesă Linguriţă?

Perfectă!

4. Ce găteşti de sărbători?

De Crăciun voi găti mai puţin. Voi fi acasă, în Bucovina şi acolo regina mama are mâna liberă în bucătărie. Cu siguranţă o voi ajută să pregătească toate bunatile cu gust de copilărie: cozonaci cu multă nuca, sarmale în oală de lut la cuptor, ciorbă de cocoş crescut în curte, cornuleţe fragede cu magiun şi lista poate continuă. De revelion voi abandona meniul tradiţional pentru unul mai uşor şi rapid de preparat. Cred că voi pregăti peste şi fructe de mare pentru noaptea dintre ani.

 

povesteamea03 Prinţesa Polonic: "De Revelion voi abandona meniul tradiţional." Vezi ce vrea să pregătească Prinţesa Polonic: “De Revelion voi abandona meniul tradiţional.” Vezi ce vrea să pregătească5. Cum reuşeşti să găteşti zi de zi şi totuşi să ai grijă de frumuseţe. Ai vreun ritual secret?

Eu aş spune că tocmai actul de a-ţi găti în fiecare zi înseamnă să ai grijă de sănătatea şi frumuseţea ta. Cele două nu se exclud, dimpotrivă. Eu cred în zicala “eşti ceea ce mănânci”.

loading...

Comentarii

Siteul showbizreport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES.