Cum a SLABIT Adelina Pestritu. Uite SOLUTIA minune!

Cum a SLABIT Adelina Pestritu. Uite SOLUTIA minune! Adelina Pestritu a povestit pe blogul personal cum a a reusit sa slabeasca. Vedeta a prezentat si retetele care au ajutat-o.

Adelina Pestritu Adelina Pestritu Cum a SLABIT Adelina Pestritu. Uite SOLUTIA minune!Adelina Pestritu – “Incep prin a va spune ca dupa o scurta analiza, am realizat ca pe tot parcursul vietii, cea mai mare parte din populatie este preocupata de felul in care arata.Asadar, alimentatia este unul dintre cei mai importanti factori care influjenteaza proportile siluetei, dar si mai important, sanatatea.Un om care atinge o greutate ideala este un om sanatos, plin de viata si totodata, frumos.

Acest articol este menit sa va aduca la cunostinta, cel putin celor care pana acum, nu v-ati organizat modul in care va hraniti, cateva detalii esentiale, care va vor ajuta pe viitor.

Statutul nu-mi permite decat sa va dezvalui reguli din modul meu de viata, care functioneaza pentru mine si care nu sunt general valabile. Voi alegeti  ce vi se potriveste si cum doriti sa traiti! Cele mai bune sfaturi vi le pot da medicii care va cunosc istoricul, medicii nutritionisti care sunt bine informati si care stiu ce nevoi are organismul vostru.

Incepand prin a va povesti din experianta mea, va marturisesc ca micul-dejun reprezinta cea mai importanta masa din cele 24 de ore. In cadrul primei mese din zi, prefer sa consum toate „bombele calorice”, dupa cum imi place sa le spun, pentru ca aici sunt incadrate dulciurile si alimentele bogate in carbohidrati. Mai pe scurt, micul-dejun vine ca un rasfat pentru papilele mele gustative. Este indicat ca alimentele bogate in calorii sa fie consumate cat mai devreme posibil, pentru a avea timp suficient sa consumam energie, implicit sa ardem caloriile. In concluzie daca sunteti mega-pofticioase( cum sunt eu ?) faceti-va de cap dimineata. Asta va da un start mult mai bun, decat daca va infometati!

Mergand mai departe, ajungem la masa de pranz, unde aleg sa mananc o portie sanatoasa de ciorba de legume sau vita, acrita cu bors de tara, ori daca nu, o supa-crema de ciuperci, super consistenta si delicioasa. Felul doi arata cam asa: paste cu fructe de mare sau vita in sos de lamaie, plus o salata verde stropita cu ulei de masline si cateva picaturi de suc de lamaie. Fiind masa de pranz, trebuie sa simtim ca am mancat , insa atentie, NU pe deplin saturati. Medicii spun ca scazi riscul de a te ingrasa, daca dupa masa, nu te simti ghiftuit.

Cand vine vorba de gustarile dintre mese, optez pentru fructe. Aici avem o gama larga de unde putem alege, in functie de preferinte si sezon.

Ajungand la cina, va spun ca trebuie sa aveti mare grija ce alegeti sa puneti in farfurie daca vreti sa aratati impecabil. Fiind seara (nu mai tarziu de 20:00), caloriile se ard mai greu, sunteti mai obositi dupa o zi intreaga de alergatura, iar organismul trebuie sa aiba posibilitatea sa se refaca. Asa ca, pentru a va simti confortabil, va recomand sa va preparati niste peste, respectiv somon, cu putina mazare sau broccoli, dar si nelipsita salata verde care ajuta la digestie. Eu gatesc pestele la un aparat cu aburi pentru ca este mult mai sanatos si gustos.

Pentru a va inspira, va prezint si o reteta pe care mie imi place foarte mult sa o pregatesc, mai ales pentru cina, deoarece imi satisfac pofta de a manca ceva delicios, fara sa-mi afecteze silueta.”, scrie Adelina Pestritu pe blogul personal.

Vezi ce retete a gătit Adelina: eda magazine

loading...

Comentarii

Siteul showbizreport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES.