Food Report – Secretul care face că prăjiturile de casă să fie pufoase, pufoase!

V-aţi apucat să faceţi prăjiturile pentru sărbători? Sunteţi în căutarea  blatului perfect? Showbizreport va spune care este secretul care face prajiturile pufoase. Nu este complicat, nu va imaginaţi că este vorba de vreo o reţeta complicată. Ingredientul minune în competita blaturilor pufoase este PRAFUL DE COPT. Vrei să ai un pandişpan pufos, ai grijă ce şi cât praf de copt pui.  Una dintre cele mă întâlnite greşeli în bucătărie este folosirea unui praf de copt expirat. În plus,multe dintre bucătărese încearcă să obţină blatul pufos cu o cantitate prea mare de praf de copt. Aşa că sfatul cofetarilor este să respectaţi cu sfinţenie reţeta. coperta-prajitura-de-post-cu-foi-din-suc-de-rosii-26 Food Report - Secretul care face că prăjiturile de casă să fie pufoase, pufoase! Food Report – Secretul care face că prăjiturile de casă să fie pufoase, pufoase!

foto: vickysrecipe.com

Un alt sfat legat de prăjituri este să nu amestecaţi prea tare compoziţia când vreţi să încorporaţi albuşurile. Alegeţi să amestecaţi încet, cu mişcări ample, fără să scoateţi aerul din spumă de albuş.

Pandispan-clasic Food Report - Secretul care face că prăjiturile de casă să fie pufoase, pufoase! Food Report – Secretul care face că prăjiturile de casă să fie pufoase, pufoase!

foto: lauraadamache.ro

În cazul în care totul a mers bine şi aţi băgat prăjitură la cuptor, staţi departe de uşa aragazului. Bunicile stiu de ce. E timpul sa inveti aceasta lege sfanta  pentru “cofetaria” ta de acasa. Deschidearea frecvenţa a uşii aragazului fac că prăjiturile să nu mai crească.

 

 

 

 

loading...

Comentarii

Siteul showbizreport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES.