Ce înseamnă, de fapt, albitura aceea SCÂRBOASĂ dintr-un ou crud

ou crud Ce înseamnă, de fapt, albitura aceea SCÂRBOASĂ dintr-un ou crud Ce înseamnă, de fapt, albitura aceea SCÂRBOASĂ dintr-un ou crud
De fiecare dată când spargem un ou ne uităm, uşor scârbiţi, la bucata albă din gălbenuş. Cei mai mulţi cred că acesta este ceva asemănător cordonului ombilical, însă este total greşit
Specialiştii au decis să facă “lumină” în acest caz, explicând că, de fapt, este vorba despre un ţesut care are scopul de a menţine gălbenuşul “prins” de albuş. Se numeşte “chalaza” şi este un termen care provine din limba greacă, scrie A1.
De asemenea, existenţa acestui ţesut demonstrează cel mai bine că oul este proaspăt.
Sursa FOTO: Antena 1

loading...

Comentarii

Siteul showbizreport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES.