Aşa faci cea mai bună friptură de porc. Uite ingredientul care face toată diferenţa!

friptura_de_porc_poza_81166300 revelion 2016, friptura de porc, reteta, craciun, Aşa faci cea mai bună friptură de porc. Uite ingredientul care face toată diferenţa!

În aceste zile aproape la fiecare casă de români care sărbătoresc crăciunul, sau se pregătesc pentru revelion 2016, friptura de porc este prezentă pe masă. Fiecare o gătește în felul lui, dar rețeta pe care v-o punem la dispoziție cu siguranță vă  va face să vă lingeți pe degete în noaptea dintre ani.

Ingrediente:

800 g pulpă de porc, feliată subţire (6 bucăţi)
55 g unt
60 ml sos de soia
7-8 fire de ceapă verde
2 căţei de usturoi
sare
piper

Mod de preparare:

Untul se topeşte pe foc, într-o tigaie încinsă bine. Se adaugă sosul de soia şi se omogenizează.

Ceapa verde se curăţă, se taie mărunt şi se sotează în uleiul încins. Când este aproape gata, se adaugă usturoiul mărunţit şi se mai lasă 1 minut.

Citeşte continuarea pe feellikecooking.ro.

loading...

Comentarii

Siteul showbizreport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES.