Consumul EXCESIV de carne poate duce la CANCER

Consumul excesiv de carne poate duce la cancer și la boli de inimă. Cum să te ferești de ele.

Consumul EXCESIV Consumul EXCESIV Consumul EXCESIV de carne poate duce la CANCERConsumul EXCESIV– Nimeni nu neagă cărnii conținutul bogat în proteine si minerale, însă descoperirile ultimilor 25 de ani evidențiază surse alternative ale acestor nutrienți care nu au efecte secundare. Consumul cărnii de vită favorizează apariția cancerului din cauza temperaturii mari la care este preparată, în timp ce carnea de porc mărește riscul afecțiunilor cardiovasculare. Care sunt si celelalte riscuri ale consumului frecvent de carne și cum să ne ferim de ele, vedeti in clipul de mai jos, via Fresh Refresh.

 

loading...

Comentarii

Siteul showbizreport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES.