Horoscopul saptamanii 9-16 iunie. ATENTIE la locul de MUNCĂ și relații

Horoscopul saptamanii 9-16 iunie. ATENTIE la locul de MUNCA si relatii. Săptămâna aceasta se este marcată, cel puțin în prima jumătate, de către semnul Gemenilor. Luni, Mercur intră în această zodie, unde se simte foarte bine și se poate manifesta în voie. Astfel contractele sunt bine susținute, acțiunile birocratice de asemenea.Comerțul, comunicarea, cercetarea sunt alte domenii care se bucură de influența lui Mercur. Tot din semnul Gemenilor, Soarele face sextil cu Uranus, ceea ce înseamnă că se pot produce noi alianțe, colaborări, parteneriate, relații sociale. Toate aceste vor avea loc spontan, fără a fi premeditate. Venus va trece în Rac (vineri) și astfel va domoli sentimentele, le va concretiza. Acestă mutare aplică asupra relațiilor nevoie de securitate, se vor cere confirmări ale iubirii, se va căuta realizarea confortului în cadrul relației și tot mai des apare nevoia de a forma o familiei. Totuși avem parte și de aspecte mai puțin plăcute, dar totuși necesare. În acest sens menționăm plasarea Lunii în Scorpion (miercuri) acolo unde se află în cădere și este slăbită. Apoi o dată cu trecerea ei în Săgetător amplifică aspectul stresant dintre Saturn și Neptun. Deci sfârșitul de săptămână ne va aduce o scenă politică destul de tulburată. Anumite instituții vor răscoli trecutul în căutarea unor nereguli și le vor găsi.

horoscop-saptamanal-sanatate-balanta76112-3-2 Horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 9-16 iunie. ATENTIE la locul de MUNCĂ și relații

Horoscopul saptamanii 9-16 iunie. ATENTIE la locul de MUNCA si relatii

Berbec: berbec Horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 9-16 iunie. ATENTIE la locul de MUNCĂ și relațiiCum Luna se află în semnul opus, Balanța, acești nativi vor avea pe prim plan sectorul parteneriatelor. Comunicarea este foarte bine susținută, atât în cazul relațiilor emoționale, cât și pentru cele profesionale, în cadrul celor din urmă se pot concretiza anumite idei de proiecte, contracte sau colaborări. Marți relațiile se pot concretiza prin săvârșirea unor acorduri de ordin legal, fie căsătorie, fie contracte notariale, dar trebuie avut în vedere că Saturn este retrograd, deci să își aleagă cu simț de răspundere partenerii cu care vor să plece la drum. Apoi, în ceea ce privește viața profesională se pot înregistra câteva conflicte, mai ales marți. Nu este bine să supere șefii, și cel mai bine e să se păstreze departe de certuri. Aspectul Uranus-Soare le aduce lor impuls la nivel de gândire și raționament. Au multe idei, știu și cum să le explice, dar tot trebuie să le pună la punct. Acest aspect le aduce ideea genială și trebuie să profite de acestă inspirație și să pună pe hârtie tot ce le trece prin minte pentru că vor avea surpriza să descopere lucruri de care nici nu avea habar că există. Dacă au de susținut conferințe sau prelegeri vor avea rezultate mai mult decât bune. Miercuri pot apărea tensiuni relaționale apărute de nicăieri, nu trebuie să se alarmeze pentru că sunt niște faze de moment care nu au un fundament solid sau o cauză plauzibilă, lucrurile se vor remedia spre seară, când pot oferi partenerului un cadru romantic și plăcut. Luna în Scorpion, deși afectată, le aduce un cadru bun pentru introspecție, redefinire spirituală, vise și întâmplări revelatoare. Dacă sunt interesați de acest domeniu pot fructifica foarte ușor energia planetară. Financiar pot avea parte de câteva câștiguri care vin din partea locului de muncă sub formă de sporuri sau poate o mărire, dar nu foarte mare. Venus în Rac le aduce Berbecilor un cadru familial plăcut, relaxant, minunat. Pot deveni boemi, sensibili, melancolici, de asemenea pot avea parte de reveniri ale partenerilor cu care au fost, dar vor fi plăcute. Week-endul se dovedește a fi destul de stresant cu probleme de comunicare și pot avea parte de revenirea unor probleme fizice, boli cronice în special care să se fi dezvoltat tacit.

loading…

Taur: taur-150x150 Horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 9-16 iunie. ATENTIE la locul de MUNCĂ și relațiiLuna în casa muncii îi pune pe Tauri la treabă, dar nu-i nimic că lor le place să muncească. Mercur care tocmai le-a părăsit semnul le va aduce de acum lejeritatea la nivel financiar. Deși sunt obișnuiți să lucreze mult pentru ceea ce au, de acum vor căpăta banii mult mai ușor, mai facil. Își pot găsi un loc de muncă în domeniile mercuriene, precum: publicitate, jurnalism, blogging, comerț etc. Relațional apar tensiuni, încă de la începutul săptămânii. Pentru ei Marte retrograd reprezintă răscolirea trecutlui, ceea ce nu le place sub nicio formă. Partenerul îi tot bate la cap, iar ei reușesc să își păstreze calmul și tăcerea. Așa trebuie să facă pentru că sunt predispuși spre violență fizică față de celălalt. Bucuria lor vine dinspre finanțe, iar aici pot primi niște sume de bani la care nu se așteptau, de la oameni necunoscuți. Atenție la sănătate miercuri pentru că se pot accidenta, mai ales la locul de muncă, din cauza neatenției. Banii sunt bine veniți pentru că Saturn retrograd încă nu le oferă libertatea de care au nevoie și încă îi mai bate la cap cu chestiuni de ordin fiscal. Luna în Scorpion le oferă posibilitatea de a lucra asupra relației și vor avea rezultate vizibile, mai ales joi și vineri. Venus trece în Rac și le dă Taurilor capacitatea de a comunica elegant, frumos, plăcut. Aspect foarte bun mai ales pentru artiști, pentru că își pot expune ideile artistice într-o manieră atractivă, sexy chiar. Din păcate finalul săptămânii le produce neplăceri, fix acolo unde îi doare și anume taxele, amenzile, datoriile și astfel se vor trezi cu cheltuieli, care puteau fi evitate, dar acum nu mai au ce face. Nu e cazul pentru a da bani prietenilor sau altor persoane.

Gemeni: horoscopul saptamanii 24 29 mai.. Horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 9-16 iunie. ATENTIE la locul de MUNCĂ și relațiiIubăreți Gemenii, mai ales în prima parte a săptămânii. Vor putea să își exprime cu brio toate atracțiile, sentimentele și ceea ce le face plăcere. Dacă lucrează în domeniul artistic atunci este bine să profite de aspecte, mai ales luni. Apoi Mercur vine în semnul lor și îi revitalizează din toate punctele de vedere. Este posibil ca până acum se se fi simțit lipsiți de idei, de cuvinte, de inițiativă, dar de acum lucrurile se schimbă și își recapătă proverbialul debit verbal, ideile inovative și vitalitatea de care aveau nevoie. Își pot surprinde plăcut partenerul, dar acest gest îi va costa. Dacă își doresc copii, acum este o perioadă bună pentru conceperea lor. Apetitul sexual este crescut, mai ales miercuri. Luna în Scorpion poate aduce cu sine scăderea randamentului la locul de muncă, alături de inconjuncția Soare-Marte. Atenție la accidentele la locul de muncă pentru că îi poate vătăma fizic foarte serios. Totuși joi pot avea parte de situații plăcute la job și astfel să se bucure de empatia șefilor și de sprijinul lor. Venus în Rac, de vineri le activează domeniul financiar și pot face foarte ușor bani mai ales datorită activităților care le creează plăcere, precum hobby-uri, pasiuni. Vor fi capabili să economisească și să fie mai conștiincioși cu privire la gestionarea resurselor de care dispun. Pentru ei finalul de săptămână aduce provocări în domeniile relaționale și astfel se pot trezi cu niște contracte anulate, critici din partea partenerului, certuri, comunicarea defectuoasă. Careul Saturn-Neptun le stresează relație și cariera. Pot fi puși să aleagă între o realizarea profesională, care nu se știe cât de reală poate fi, sau o relație stabilă și durabilă. Saturn pune sub semnul întrebării durabilitatea relațiilor pe care le au, iar dacă nu iau deciziile potrivite vor vedea cum persoanele dispar din viața lor. Uneori aceste despărțiri sunt necesare pentru că nu fac decât să le încarce inutil viața.

Rac:horoscopul saptamanii 24 29 mai - Horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 9-16 iunie. ATENTIE la locul de MUNCĂ și relațiiRacii își fac ordine în cadrul familiei. Pentru ei este foarte important acest domeniu, este ceea ce îi interesează, pentru ei familia este de o importanță majoră și acordă un interese sporit bunului mers al acesteia. Luna în Balanță îi ajută în acest sens și reușesc să clarifice anumite probleme, aspecte neclare, prin intermediul comunicării. Mercur în Gemei îi ajută să cerceteze ceea ce nu funcționează, ceea ce îi influențează fără ca ei să știe. Astfel Racii pornesc în explorarea subconștientului și vor primi informații importante prin intermediul viselor, premonițiilor. Știu să comunice subtil, cu subînțeles și astfel să ascundă ideea într-o formă inteligentă. Atenție la Marte retrograd care le poate aduce dificultăți în plan sexual, iar aici există pericolul contactării unor afecțiuni cu transmitere sexuală, fără ca ei să știe. Deci este necesară o atenție suplimentară asupra relațiilor intime. Deși petrec mult timp acasă, totuși reușesc să facă bani, poate printr-o formă de freelancing, iar marți pot avea ceva bătăi de cap cu partenerul și ale sale capricii. Li se permite totuși să schimbe anumite limite în ceea ce privește job-ul poate fi vorba de numărul de ore de lucru sau despre zilele libere sau de concediu, oricum ar fi au parte de rezultate pozitive și să profite pentru că apoi va urma o tensiune la locul de muncă, apărută pe neașteptate. Joi le va fi susținută orice formă de lucru mintal, pornind de la idei, conversații, comunicare, învățare, expunere etc. Venus în semnul lor se aduce un plus de tandrețe, vor căpăta o imagine mult mai plăcută, vor avea parte de charismă. Atenție totuși la excesele alimentare. Finalul de săptămână nu va fi cel preconizate pentru că relațiile din casă de vor tensiona în jurul atribuțiilor casnice. Atenție și la locul de muncă pentru că li se pune la îndoială calificarea profesională și competența în domeniul în care activează, astfel vor fi nevoiți să își apere poziția.

Leu: horoscopul saptamanii. Horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 9-16 iunie. ATENTIE la locul de MUNCĂ și relațiiTrecerea Lunii prin semnul Balanței le aduce acestor nativi susținere în domeniul comunicării, sunt diplomați și știu cum să manipuleze conversațiile exact spre subiectul ce îi interesează. Mai ales în cadrul anturajului vor reuși să se impună sau să își impună ideile, într-o manieră disciplinată și eficientă. Mercur în Gemeni înseamnă pentru ei o viață socială efervescentă. Își fac ușor prieteni și pot să își găsească aliați sau posibili parteneri în proiectele pe care le gândesc. Tot cu ajutorul comunicării vor putea să gestioneze anumite probleme în domeniul relațional, astfel vor avea capacitea de a readuce o relație, deși ea părea pentru totdeauna pierdută, în schimb vor întâlni probleme în sfera locului de muncă, acolo unde își cam neglijează atribuțiile. Există aspecte care susțin excursiile, mai ales alături de prieteni. Marți mai ales, Leii pot să scape de tot stresul și să plece într-o călătorie interesantă, neprogramată, atenție totuși ce fel de decizie iau pentru că a doua zi pot regreta. Luna în Scorpion îi trage spre cămin, casă, familie, iar aici pot realiza acte în privința moștenirilor și astfel să se trezească cu o sumă interesantă de bani sau poate chiar cu un imobil. Venus (sau Mica Benefică) trece în Gemeni, iar Leilor le aduce sprijin din partea unor femei, nu sunt conștienți în mod direct de acest sprijin, dar el există și chiar îi ajută. De asemenea acestă poziție le poate aduce surse financiare oculte, la care să nu se aștepte, pot primi bani din diverse părți, de la diverse persoane. Finalul de săptămână le aduce intrigi și tensiuni în raportul dintre viața socială și cea personală. Nu știu cum să gestioneze aceste domenii și apar scântei. Atenție la pierderile financiare de pe urma unor relații. Este bine să își păstreze calmul în aceste conflicte pentru că ele se vor stinge de la sine.

Fecioară:horoscopul saptamanii 24 29 mai 2016.. Horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 9-16 iunie. ATENTIE la locul de MUNCĂ și relațiiSăptămâna debutează cu dezvoltarea domeniului financiar, iar Fecioarele sunt foarte bucuroase de acest fapt. Modalitatea în care fac acești nativi bani este un facilă și primesc rezultate bune, fără prea multă implicarea. Trecerea lui Mercur în Gemeni le va aduce ascensiune în carieră și asta se va întâmpla într-o manieră lejeră. Fecioarele își folosesc din plin atuurile și vor ieși pozitiv în evidență, surclasând toate celelalte rezultate ale colegilor. Vor reuși să își pună la punct viața familială, însă nu același lucru se petrece și cu cea sentimentală unde vor întâmpina probleme legate de stabilitatea și consistența sentimentelor. De asemenea își vor găsi soluții și strategii în ceea ce privește rezolvarea unor probleme de ordin fiscal. Înțeleg importanța muncii și a investiției și aleg să își susțină pe deplin ideile pe care le au, asumându-și totodată și riscuri, ceea ce nu prea le stă în fire. Atenție miercuri la niște pierderi financiare, iar tot atunci vor putea vedea și primele rezultate ale procesului de ascensiune profesională. Luna în Scorpion le taie puțin elanul, într-u cât nu se mai exprimă la fel de natural, dar reușesc să își mențină ritmul obișnuit. Vor compensa destul de mult și la nivel relațional acolo unde își vor răsfăța partenerul și la rândul lor vor primi multă atenție, fapt ce le place. Se simt bine și confortabili alături de partener și nu simt nevoia să facă remarci caracteristice. Vor reuși să remedieze și problemele sentimentale, se vor convinge de adevăratele motive ale partenerilor. Plasarea lui Venus în Rac le aduce o viață socială mult mai activă și Fecioarele se vor simți în largul lor și în spații deschise, alături de oameni numeroși și se vor bucura. Finalul de săptămâna aduce Luna în Săgetător și asta însemnă activarea domeniului familial, unde vor avea dificultăți în a explica lipsa lor de interes și focusarea excesivă asupra muncii. Pot avea parte și de neplăceri cauzate de părerea părinților cu privire la partener.

Balanță: horoscopul saptamanii 24 29 mai 2016 Horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 9-16 iunie. ATENTIE la locul de MUNCĂ și relațiiCu Luna în propriul semn acești nativi se vor dovedi sensibili la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Mercur le sporește capacitatea intelectuală, iar pentru cei care se gândesc să plece în străinătate este un moment bun. Pot acum să demareze un curs de perfecționare pentru că sunt bine susținuți. Marți trebuie să fie atenți la modul în care comunică pentru că fără să aibă intenția reușesc să supere persoane. Atenție la pierderile financiare cauzate de persoane superioare, să cumva să dea mită pentru că nu le va deloc bine. Sunt susținute călătoriile alături de partener pentru că acestea au menirea de consolida relația, de a fortifica legătura dintre cei doi. Miercuri pot apărea tensiuni în cuplu, dar acestea sunt comune deci nu este ceva serios. Sunt favorizate evenimentele ce țin de studiul superior, universitar, astfel Balanțele pot cu succes să se înscrie la facultate sau la orice altă formă de școlarizare. Luna în Scorpion pune accentul pe bani, iar în acest sens se vor alege cu bani în urma muncilor prestate, dar în afară ce aceștia vor primi sprijin și din alte părți. Deci finanțele nu sunt cel mai îmbucurător aspect, nativi reușesc să își gestioneze resursele prezente astfel încât să aibă o viață decentă. Venus în Rac le aduce simpatie la locul de muncă, o atmosferă calmă, plăcută și relaxantă. Vor primi responsabilități pe care le îndeplinesc cu bucurie și este foarte posibil ca acestea să fie urmate și de o primă sau mărire de salariu, dar asta de săptămânile viitoare. La final de săptămână este bine să stea acasă, calmi pentru că nu prea stau bine în ceea ce privește comunicarea și reușesc foarte des să dea cu bățul în baltă și astfel să strice tot. Să fie atenți la comunicarea cu colegii de muncă pentru că pot fi instigați să zică anumite lucruri care nu trebuie și astfel să fie creeate tensiuni. Să se ferească de orice formă de bârfă, minciună sau alte astfel de activități

Scorpion:horoscopul saptamanii 24-29 mai Horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 9-16 iunie. ATENTIE la locul de MUNCĂ și relațiiScorpionii încep lent săptămâna, puțin melancolici, lipsiți de vlagă. Pun accentul pe partea relațională acolo unde reușesc să comunice mai bine cu partenerul, iar pentru cei singuri este o perioadă perfectă pentru găsirea persoanei potrivite. Mercur intră în Gemeni și le aduce posibilitatea de a primi bani într-un mod foarte ușor, fie este vorba despre o moștenire, fie despre un credit care a fost aprobat, sau un împrumut. Atenție totuși la aceste activități bancare, e bine să își păstreze cumpătul și să nu se întindă mai mult decât le este plapuma. Marte îi face să nu mai privească realitatea așa cum este și au tendința de a denatura totul în favoarea lor. Atenție miercuri la accidentele ce se petrec la locul de muncă, mai ales când vine vorba despre obiecte ascuțite tăioase sau surse de foc. Trecerea Lunii în propriul semn îi face hipersensibili și destul de retrași și nu doresc să părăsească confortul propriei case pentru a se aventura în lume. În acestă săptămâna Scorpionii doresc o pauză, un timp de respiro. Sunt axați pe dezvoltarea și înțelegerea sentimentelor. Viața socială îi atrage mult și simt nevoia să iasă mai des, să se distreze să petreacă timp alături de prieteni. Totuși trebuie să fie atenți la finanțe pentru că ei se află în faza de economii și e posibil să se trezească fără bani, iar cum săptămâna asta sunt obosiți nu cred că le va plăcea acest lucru. Pentru ei, Venus în Rac reprezintă posibilități de dezvoltare pasiunilor. Dacă ai pasiuni serioase atunci ar trebui să se axeze pe dezvoltarea lui, prin cursuri universitare sau alte forme de perfecționare. Finalul de săptămâna le aduce bine-cunoscutele probleme de ordin financiar. Se recomandă cheltuirea banilor pe lucruri serioase, necesare, nu pe tot felul de inutilități.

Săgetător: horoscopul saptamanii 24 29 mai, Horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 9-16 iunie. ATENTIE la locul de MUNCĂ și relațiiCu capul în nori, așa încep nativii săptămâna. Au gândul la distracție, anturajul le tot distrage atenția, dar și ei se simt bine alături de prieteni, iar viața socială le aduce multe satisfacții, inclusiv la nivel personal în cadrul relației sentimentale. Se recomandă atenție la sănătatea partenerului care poate fi instabilă. De asemenea relațiile intime trebuie să se întâmplă într-un cadru igienic lipsit de excese sau nereguli. Mercur îi ajută să își fructifice parteneriatele, iar astfel relația poate evolua pozitiv, comunicarea cu partenerul fiind bine susținută. La nivel profesional apar oportunități pentru noi proiecte, ideile bune atrag și oamenii potriviți pentru a fi puse în aplicare. Saturn le cam taie din elan și nu mai dau același randament în condiții de stres și acest lucru le poate atrage probleme la locul de muncă și în familie. Aspectul Soare-Uranus dinamizează relația și permite dezvoltarea sentimentelor într-un cadru nonconformist, atipic. Cu Luna în Scorpion motivația nativilor scade și mai mult și se focuzează mai mult pe domeniile personale unde își doresc confort, liniște și pace. Ziua de vineri le poate aduce posibilități financiare și astfel pot primi o sumă de bani. Tot în acestă zi să fie atenți la sănătate la lipsa lor de energie care îi poate prinde într-un moment nepotrivit. Astfel se recomandă o alimentație bogată în vitamine și minerale și chiar consumarea unor suplimente alimentare care să le ofere resursele fizice necesare pentru a-și desfășura activitatea. Venus în Rac poate reprezenta dificultăți financiare pentru ei, mai ales datorate unor femei. Finalul de săptămână le aduce probleme și acolo unde au lucrat cel mai mult și anume în zona relației personale.

Capricorn: horoscopul saptamanii 24 29 mai Horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 9-16 iunie. ATENTIE la locul de MUNCĂ și relațiiCapricornii sunt muncitori, ca de obicei, iar pentru ei săptămâna debutează astfel. Luna în Balanță îi ajută să concretizeze relații pozitive la locul de muncă, diplomația este necesară pentru a crea un cadru care să permită dezvoltarea profesională, atât de dorită ce acești nativi. Mercur în Gemeni reprezintă pentru ei rezultate mult mai evidente, iar volumul de muncă va fi mai redus. Deja știu cum să își rezolva atribuțiile, iar asta nu mia reprezintă o bătaie de cap, deci se pot axa și pe alte proiecte, pe care le-au gândit de multă vreme. Mercur îi face comunicativi la locul de muncă și astfel le va fi mult mai ușor să își realizeze propunerile. Li se pot ameliora niște afecțiuni cronice, dar pot apărea altele de natură acută, dar nu cred că va fi ceva grav. Au parte de susținerea familiei astfel că se pot dedica mult mai mult muncii și dezvoltării în cadrul companiei la care lucrează. Atenție la anturaj pentru că pot fi distrași, și astfel să piardă anumite oportunități. Este bine să departajeze strict viața socială și cea profesională astfel încât să nu existe riscul de a întârzia anumite termene sau proiecte. De miercuri Luna trece în Scorpion și astfel pot să își facă mai mult timp pentru prieteni și distracție. Pentru ei Venus aduce influențe pozitive în plan relațional și astfel vor avea ocazia să își găsească persoana potrivită sau să se bucure de evoluție relației într-un mod plăcut, fără a fi nevoie de efort în plus. Finalul se săptămână aduce atenționări pe partea de sănătate. Capricornii sunt sensibili și trebuie să își păstrez energia în limite anormale, deci vor trebui să evite suprasolicitările.

Vărsător: horooscpul saptmanii 24 mai Horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 9-16 iunie. ATENTIE la locul de MUNCĂ și relațiiPlanurile de viitor le ocupă începutul de săptămână. Nativii doresc să plece, să călătorească și să experimenteze cât mai multe. Mercur le va aduce reușite în plan sentimental. Știu cum să își comunice sentimentele, de asemenea știu cum să vorbească astfel încât să primească ceea ce vor. Proporțiile sunt foarte importante pentru ei, trebuie să găsescă echilibrul între planul sentimental, viața socială și cea profesională. Marți pot avea mici probleme de ordin fizic, dar nu pare să fie ceva grav. Luna în Scorpion le activează interesul pentru carieră, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Pe de o parte vor găsi noi resurse financiare, iar apoi vor reuși să se elibereze de constrângerile fiscale. Venus în Rac înseamnă pentru ei muncă, dar va fi o muncă plăcută, în în aceste condiții vor putea să facă bani foarte ușor, deoarece practică ceea ce îi pasionează. Venus ar și atribuții financiare, deci există posibilitatea ca Vărsătorii să primească mai mult pentru ceea ce au de făcut. Se tensionează domeniul social, prin urmare la final de săptămână vor fi nevoiți să stea acasă și să își gândească planurile. Să fie atenția la cât de mult alge să cheltuiască pentru plăcerile partenerului.

Pești: horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 9-16 iunie. ATENTIE la locul de MUNCĂ și relațiiPentru acești nativi se preconizează o săptămână temperată. Acesta începe cu Luna în Balanță, iar pentru Pești înseamnă că vor avea câștiguri materiale venite din alte surse decât cele convenționale, de exemplu resursele partenerului. Pentru ei Gemenii au legătură cu familia și căminul, iar venirea lui Mercur în acest semn le aduce o comunicare mult mai eficientă în cadrul căminului. De asemenea au posibilitatea să înființeze o firmă, și în acest mod să clădească o afacere de familiei. Saturn retrograd le pune în pericol statusul la locul de muncă, deci poziția lor nu este foarte stabilă, de aceea trebuie să ia în calcul cât mai multe variabile. Aspectul dintre Soare și Mercur pune accentul pe resursele financiare care trebuie gestionate împreună cu familia și să se ceară sfaturi cu privire la acestea. Atenție miercuri la cum gestionează banii pentru că pot pierde anumite sume, în mod total neașteptat. Luna în Scorpion le aduce dorința de a studia, de a se perfecționa în meseria sau profesia pe care au ales-o. Venus le va aduce dinamism în planul sentimentelor și al creativității. Pentru artiști acest moment este prielnic pentru că își găsesc ușor inspirație, iar modul de realizare al operei este perceput foarte bine de către public. Finalul săptămânii îi poate surprinde prin niște schimbări legate de locul de muncă, Saturn este implicat în aceste aspecte și zdruncină poziția lor în acest moment. Să nu înrăutățească situația printr-o atitudine de superiaritate.

Observație: Toate informațiile prezentate anterior se bazează pe o analiză generală a aspectelor planetare, pentru o interpretare personalizată se utilizează harta astrologică natală a fiecărui individ. De asemenea pe lângă zodia natală și zodia ascendentului redă informații utile, deci este recomandat a se citi previziunile alocate atât zodiei cât și ascendentului.

Horoscop oferit de Astro-Psi

loading...

Comentarii

Siteul showbizreport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES.