Horoscopul saptamanii 6-12 iunie. Atentie la sanatate si CONTRACTE

Horoscopul saptamanii 6-12 iunie. Atentie la sanatate si CONTRACTE.
Acestă săptămână are un caracter general destul de liniștit. Tocmai se s-a petrecut fenomenul de Lună Nouă, în Gemeni, iar Luna începe procesul său de creștere. În intervalul acestui proces vom observa că e asimilăm mult mai bine alimentele, vitaminele, mineralele, tratamentul, dar pe de altă parte reușim să atragem asupra noastră și sentimentele negative. Acumulăm tot mai mult, atât din cele bune, cât și din cele mai puțin bune. Este bine să dezvoltăm evenimentele plăcute care ne oferă satisfacție, în detrimentul celor neplăcute. Planetele stau cuminți la locul lor, doar Luna își menține mișcarea alertă prin zodiac, debutând cu semnul Racului, apoi Leu și Fecioară. Totuși avem câteva aspecte interesante printre care conjuncția dintre Soare și Venus, care aduce dinamism în plan mental și în comunicarea; opoziția lui Mercur cu Marte retrograd ce ar putea aduce niște răbufniri; și sextilul dintre Venus și Uranus, la sfârșit de săptămână aduce destinderea necesară. Deci avem o săptămână în care să ne bucurăm de ceea ce este, pentru că ne așteptă vremuri mai dinamice, pentru că se configurează o Cruce pe semne mutabile care va destabiliza multe. Pe de o parte putem vorbi despre niște restrcturări birocratice, mai ales cu problematica schimbării Constituției, nu cred că Saturn retrograd va tolera excesul de zel, iar Marte retrograd nu lasă timp de repaus.


Horoscopul saptamanii horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 6-12 iunie. Atentie la sanatate si CONTRACTE

Horoscopul saptamanii 6-12 iunie. Atentie la sanatate si CONTRACTE

Horscop oferit de Astro-Psi

Berbec:horoscopul saptamanii 24 29 horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 6-12 iunie. Atentie la sanatate si CONTRACTE
Săptămâna aduce în primă fază nevoia de a fi împreună cu familia, de a acorda atenție și de a primi spirjin emoțional din partea membrilor familiei. Berbecii vor deveni nostalgici cu gândul la copilărie sau la locurile natale și vor încerca să aducă atmosfera deatunci în prezent. Comunicarea se va dovedi un punct foarte. Știu cum să spună și mai ales când să plaseze un compliment astfel încât să aibă rezultatul scandat. Totuși se recomandă să nu aibă tendința de a exagera, și de a „înflori” discuția cu detalii fără rost. Este bine să își exprime noile abilități de comunicare la locul de muncă, dar să o facă într-o manieră clară și concisă. Deja de marți apare o problemă financiară. Opoziția Mercur-Marte începe să se formeze și îi alertează cu privire la niște contracte mai vechi care s-au modificat pe parcurs. De asemenea să păstreze toate chitanțele pentru facturile plătite pentru că va trebui să facă dovada plății. Dacă au credite sau împrumuturi trebuie să vadă termenul limită de plată și să nu îl depășească. Nu este recomandată semnarea niciunui contract de factură financiară, cel puțin până spre week-end. Cum Luna trece în Leu, de miercuri au parte de aspecte bune pentru dragoste. Vor reuși să își consolideze sentimentele pentru o anumită persoană și sunt șanse mari pentru ca cei singuri să găsească o relație stabilă. Însă trebuie să aibă grijă la bani, să nu fie foarte cheltuitori pentru că vor apărea cu totul alte priorități în plan financiar, așa că să își țină bugetul cât se poate de intact. Vineri e bine să vorbească prudent pentru că o vorbă spusă aiurea le poate aduce neplăceri în relație. De asemenea să fie atenți la copii, mai ales privind accidentele. În week-end pot apărea afecțiuni fizice, mai ales dacă să știu cu boli cronice, de aceea este bine să nu neglijeze starea de sănătate, iar dacă este nevoie să apeleze la medic, fără ezitare. Duminica să o păstreze pentru relaxare, au tendința de a se enerva pentru tot felul de lucruri mărunte și trebuie să îșidea seama de asta. Pot apărea planuri pentru un nou contract, idei privind locul de muncă sau simt nevoia de a urma un curs de perfecționare. Este bine săîși urmeze dorințele, mai ales că Luna este în creștere și li se permite o ascensiune lejeră. Cariera lor se menține în limite normale. Să continue să muncească consecvent ca și până acum, însă să evite să se exprime prea vulcanic și să își păstreze preferințele pentru ei, să nu încerce să le impună și celorlați colegi.

Taur:
taur-150x150 horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 6-12 iunie. Atentie la sanatate si CONTRACTETaurii sunt într-o stare bună, săptămâna îi prinde cu chef de vorbă, lucru mai puțin obișnuit pentru ei. Socializează mult, doresc să întâlnească oameni noi, își exprimă verbal sentimentele. Conjuncția Soare-Venus înseamnă bani pentru ei, dar trebuie să aibă foarte mare grijă și să identifice sursa acestor bani. Să nu accepte să facă compromisuri care să le aducă o sumă marede bani cu efort mic pentru că este foarte posibil ca acestă modalitatea să le aducă probleme de ordin legal. Se bucură ei că primesc bani dar să identifice motivul, pentru că în spatele aparențelor se află ceva ce nu le face plăcere. Pe de altă parte se pot bucura de sprijin material din partea femeilor, dar totuși să mențină precauția. De miercuri Luna le aduce și lor familia aproape. Acesta este mediul în care Taurii se simt cel mai bine, ar fi și mai bine dacă nu ar apărea niște probleme de ordin relațional. Opoziția Mercur-Marte retrograd le poate aduce întoarcerea unui partener, dar acestă să revină cu pretenții, dacă este vorba despre un divorț pot apărea noi cereri în cadrul procesului juridic. Este de bine ca acești nativi să fie atenți la sănătatea lor, în special cea sexuală, aici referindu-mă în principal la bolile cu transmitere sexuală. Toată acestă degajare verbală din partea lor se poate atrage niște antipatii ascunse, nu că ar fi vorba despre niște motive solide, ci mai degrabă despre invidie, pentru că Taurii se dovedesc a fi foarte competenți. De vineri Luna trece în Fecioară și le atinge coarda sensibilă. Își vor restructura sentimentele pentru partener, cel mai degrabă în sens negativ, relația nemulțumindu-i din mai multe puncte de vedere, inclusiv cel sexual. Aspectul Venus-Uranus le aduce ameliorarea antipatiilor mai sus menționate și nu mai este necesar să să ferească de influența negativă a diverșilor indivizi. Și pentru ei latura profesională se păstrează în același limite, pot apărea însă oportunități de câștig, însă nu de pe urma muncii ci mai degrabă a înfățișării (mai ales în cazul femeilor). Și aici se cere precauție.

Gemeni:
horoscopul saptamanii 24 29 mai.. horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 6-12 iunie. Atentie la sanatate si CONTRACTEPentru ei săptămâna debutează cu un aspect bun pentru partea financiară. Vor reuși să își sporească resursele pe baza rezultatelor de la muncă, mai ales datorită ingeniozității lor, dacă au nevoie de mai mulți bani pot apela cu încredere la sprijinul familiei și se mai ivesc și câteva modalități neașteptate de a mai câștiga câte ceva: un job part-time, un hobby etc. Pentru ei relația Venus-Soare este benefică pentru că le aduce un plus de șarm, de charismă. Chiar avea nevoie de așa ceva pentru că Mercur este destul de afectat și le creează probleme în comunicare. Se pot confrunta săptămâna acesta cu probleme de ordin birocratic, să aibă mare grijă la acte pentru că fie le pierd, fie laîncurcă. Și ca sănătate există un risc mai ales pentru căile respiratorii și brațe. Mai ușor cu tutunul și atenție la obiecte ascuțite și foc. Gemenii compensează probleme relaționale cu rezultatele în carieră. De miercuri, când Luna trece în Leu le revin vorbele și în sfârșit le este mai ușor să spună ceea ce de multtimp doreau. Acum pot rezolva cu succes și câteva aspecte ale relației, însă s-ar putea simți epuizați fizic. Vineri este bine să nu se lase pe tânjeală și să pună prietenii și distracția pe primul plan pentru că asta le poate aduce probleme la locul de muncă. De asemenea să nu exagereze cu relațiile sociale. Sunt limitați ca energie și trebuie să o consume responsabil. Este bine să se desfășoare în preajma căminului în cazul în care apar diverse afecțiuni fizice. Finalul de săptămână trebuie să însemne odihnă. Să lase de o parte toateatribuțiile pentru job, problemele relaționale și să se odihnească, dacă vor să doarmă în plus, să o facă. Săptămâna este epuizantă pentru ei, dar se observă și rezultate la nivelul carierei. Problema lor majoră este plasarea guvernatorului lor, Mercur, în Taur, aspect nefavorabil pentru ei, dar acest lucru se va remedia pe parcurs. Suprasolicitarea este pericolul pentru ei în acestă perioadă așa că trebuie să își acorde momente de pauză și relaxare. De asemenea să își pună la punct programul de somn.

Rac:
horoscopul saptamanii 24 29 mai - horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 6-12 iunie. Atentie la sanatate si CONTRACTECu Luna în semnul lor, Racii încep săptămâna cu dreptul, iar asta se vede în special în domeniile ce țin de comunicare și învățare. Este posibil să întâmpine totuși câteva dificultăți la job, mai ales marți când se vor trezi cu o schimbare neașteptată, dar se vor adapta ei. Cât privește persoana iubită, vor avea mici tensiuni, concretizate prin mofturi cauzate de gelozie. Pentru ei conjuncția Soare-Venus detensionează afecțiunile ce țin de sănătate. Acești nativi trec acum printr-o perioadă sensibilă și se simt presați. Este foarte important să și păstreze moralul în limite normale și să nu cadă în capcana sentimentelor negative. Financiar lucrurile stau bine, mai ales că de miercuri Luna trece în Leu, iar joi pot deja să apară și efecte în acest sens. Este bine ca și ei să investigheze sursa banilor pe care îi primesc și să nu se aventureze în situații ce par dubioase, din punct de vedere financiar. Marte și Mercur acționează pe axa caselor sociale și astfel e posibil să revină foste iubiri cu care nu au încheiat totul, sau nu au încheiat cum trebuia. Anturajul se restructurează și asta într-o manieră destul de bulversantă pentru ei. Sensibili cum sunt li se recomandă să nu stea să analizeze trecutul, ci să acționeze în momentul prezent. Pentru ei urmează o perioadă mai dificilă în domeniul sănătății, există pericolul unor afecțiuni care să fi devenit cronice și să acționeze într-o manieră mult mai complexă. De cele mai mult ori nu există o simptomatologie clară și efectele sunt difuze, iar astfel este recomandată investigația medicală, chiar și în lipsa unor simptome îngrijorătoare. La locul de muncă trebuie să își păstreze activitățile pe care le-au avut până acum, nu este un moment bun pentru schimbare. Să amâne călătoriile, cursurile, examenele, semnarea contractelor, pe cât este posibil. Este bine să se axeze pe ceea ce au acum și nu pe ceea ce vor să aibă. Pentru ei week-endul nu este prea liniștit, comunică defectuos, sunt irascibili și nu își găsesc locul. Referitor la schimbarea de la începutul săptămânii, vor constata că totul nu a fost decât spre binele lor, iar acestă schimbare îi avantajează. De menționat este că nu ei au produs-o, ei trebuie doar să o accepte. Mare atenție la sănătate. Odihna este imperiosnecesară.

Leu:
horoscopul saptamanii. horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 6-12 iunie. Atentie la sanatate si CONTRACTELeii încep săptămâna puțin timorați, nostalgici poate, oricum nu sunt în apele lor. Este posibil să aibă probleme cu somnul, dar acestea se datorează Lunii Noi. Conjuncția dintre Soare și Venus se petrece în zona relațiilor sociale, iar ei vor deveni foarte populari în cadrul cercului de prieteni, vor atrage toată atenția, lucru care le convine de minune. Problema este însă partea financiară, sunt mult prea cheltuitori și aruncă banii pe tot felul de lucruri inutile. Deși distracția este un aspect important al vieții loc, trebuie să înțeleagă necesitatea cumpătării, pentru că brusc se vor trezi fără bani, iar atunci faima nu le va fi de nici un folos. O zi muncesc și trei cheltuie. Joi, Luna trece în semnul lor și îi face și mai dornici de a se exterioriza. Pe de o parte simt nevoia să își dezvolte sentimentele, iar în acest caz au toate șansele să găsească opersoană cu care să întemeieze o relație stabilă. În acest sens se recomandă să privească în cadrul cercului de prieteni, este cineva cu care ei se înțeleg bine și acum e momentul să își împărtășească sentimentele. Este important să mențină un echilibru între muncă și familie. Au tendința de a duce frustrările familiale la locul de muncă și insatisfacția profesională, acasă. De aici pornesc discuții violente în ambele medii de activitate. Atenție, pentru că pot trezi conflicte mai vechi, pe care nu știu și nici nu pot să le gestioneze. Finalul săptămânii le aduce crunta realitate și Leii se vor găsi cu buzunarele goale. Dacă toată săptămâna au ales să se distreze, iată că acum vor fi nevoiți să găsească resurse pentru a plăti chitanțele și facturile care vin, fără amânare. Totuși se pare că duminică li se propune o ieșire în oraș, dar de acestă dată fără ca ei să cotizeze. Este foarte important pentru ei să tempereze activitățile sociale pentru că le consumă foarte multe resurse, iar atenția să o focuseze asupra familiei pentru a preîntâmpina conflictele. Pot să își fructifice abilitățile în cadrul muncii și să ascensioneze în cadrul firmei la care lucrează. Sănătatea se păstrează în parametrii normali.

Fecioară:
horoscopul saptamanii 24 29 mai 2016.. horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 6-12 iunie. Atentie la sanatate si CONTRACTEFecioarele sunt destul de ocupate, ca de obicei. Pentru ei este important să știe cum să își împartă energia între carieră, familie și partener. Conjuncția din Gemeni le oferă oportunități pe plan profesional și un cadrude lucru mult mai plăcut. Cel mai probabil vor primi o veste pe care o așteaptă ce ceva vreme, informații legate de un proiect sau de o dorință anume a Fecioarelor. Dacă primesc ceea ce își doresc este bine să nu forțeze nota și să continuie cu cerințele. De asemenea trebuie să fie atenți la starea de sănătate a părinților pentru că se pot confrunta cu un deces, Saturn fiind retrograd predispune la astfel de evenimente. În cazul relației situația stă foarte ambiguu. Sunt lucruri neclare, pe care nativii ocolesc să le clarifice. Nu prea știu ei cum să își gestioneze sentimentele și de aici pot apărea confuzii și neplăceri în relație. Începutul de săptămână susține anturajul și comunicarea cu prietenii. Fecioarele își pot găsi astfel susținători pentru diverse probleme cu carese confruntă. Deși nu acceptă prea ușor sfaturi, cele din partea prietenilor sunt luate în considerare. Pot avea probleme în cadrul studiilor, dacă au de dat examene este bine să nu se grăbească și să fie extrem de atenți asupra cerințelor. Sunt foarte imprudenți în afirmații și destul de acizi în formulare, de aceea se recomandă multă temperanță în discursurile pe care le susțin. Vineri să fie atenți la sănătatea lor pentru că Luna este în Leu și în aspecte disonante cu Marte și Mercur, de aici pot apărea accidente, stări de panică. De vineri Luna trece în semnul lor și le poate aduce niște presiuni emoționale din partea familiei și a partenerului, trebuie însă să înțeleagă că cei dragi au nevoie de susținere. Aspectul benefic dintre Venus și Uranus le poate aduce idei despre modul în care să își gestioneze împrumuturile. Luna fiind în creștere Fecioarele trebuie să aibă grijă la alimentație, mai ales la alimentele crude care le pot provoca neplăceri gastrice și intestinale.

Balanță:
horoscopul saptamanii 24 29 mai 2016 horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 6-12 iunie. Atentie la sanatate si CONTRACTEPentru ei săptămâna aduce implicații în domeniul profesional, acolo pot avea susținerea unui coleg, iar creativitatea este bine venită. De asemenea se bucură și de susținerea anumitor persoane pe care încă nu le cunosc.Pot primi propuneri de a pleca în străinătate, dar este posibil ca acestea să nu aibă tocmai o bază solidă, să nu fie tocmai sigure, plus că sănătatea Balanțelor este oscilantă și nu cred că ar fi cazul pentru o astfel de decizie. Pot însă să își transforme pasiunea în ceva mult mai concret urmând un curs în acest sens. Pentru ei Jupiter le aduce afecțiuni destul de serioase, mai ales că primește aspecte de la Saturn și Neptun, deci dacă se știucu boli cronice ar trebui să cerceteze stadiul acestora, deși poate nu sunt simptome de luat în seamă. Miercuri dimineață pot primi o sumă de bani, pe care cel mai probabil au împrumutat-o cuiva și nu se mai așteptau să o recupereze. Trecerea Lunii în Leu le mai descrețește frunțile, mai ales dacă aleg să își petreacă ceva timp alături de prieteni. Socializează bine și este un moment propice pentru prelegeri și prezentări în cadrul formării în învățământ, cu precădere cel superior. Pentru ei, opoziția Mercur-Marte are valențe economice. Aici trebuie să fie atenți la contractele semnate, la clauzele lor pentru că se pot trezi cu surplus de plată sau tot felul de sancțiuni usturătoare. Să nu se pripească și să acționeze repede, probleme de o astfel de natură au și o parte birocratică peste care nu vor avea cum să treacă. Pentru cei care au firme deschise trebuie să fie la curent cu toate modificările de ordin fiscal pentru a preveni situații mai neplăcute. Și așa ei nu stau foarte bine cu finanțele, deoarece Marte retrograd le cam încurcă treburile. Dacă li se cere să împrumute un prieten sau să îl ajute în chestiuni de ordin bancar este bine să evite implicarea pentru că nu sunt avantajați, mai ales că pot avea pierderi destul de mari. Finalul lor de săptămână nu va fi cel mai plăcut. Probabil vor fi supărați de niște afecțiuni fizice, atât ale lor cât și ale părinților. În schimb duminică se pare că există un context benefic pentru relație, fie găsesc o modalitate de a dinamiza atmosfera, fie partenerul le pregătește o surpriză.

Scorpion:
horoscopul saptamanii 24-29 mai horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 6-12 iunie. Atentie la sanatate si CONTRACTEScorpionii au probleme cu vitalitatea. Deși stăpânul lor, Marte, se află în domiciliu asta nu le aduce prea mari satisfacții, întrucât este retrograd. Luni și marți ei au o foarte bună relație cu străinătatea. Pot merge să își viziteze copiii sau prietenii sau poate pleacă în vacanță alături de partener. Conjuncția Soare-Venus le aduce modalități de noi de a gestiona datoriile și restanțele financiare, însă trebuie să țină cont și de situația lor materială pentru că acum se află încă pe economii, care la drept vorbind se epuizează destul de rapid. De miercuri Luna se află în Leu și pentru ei asta înseamnă succes în cadrul mediului în care activează, profesional vorbind. În principal beneficiile se văd pe plan material. Reușesc să își sporească veniturile și să scape de o parte din constrângerile materiale. Relația Marte-Mercur îi privește pe ei și pe partener. Cred că s-ar putea confrunta cu un conflict de interese între ei și partener. Cel mai probabil lipsa lor de dispoziție generează acest conflict și trebuie să fie atenți la modul în care îl gestionează pentru că foarte ușor se pot trezi fără relație. Vineri le mai aduce încă un plus în sfera carierei, fie primesc ceva nou de făcut, fievor trebui să interacționeze cu un alt tip de colectiv. Totuși persistă problema relației, plus că la final de săptămână sunt efectiv storși de energie și nu mai pot efectua nici un fel de acțiune. Spre seară Luna părăsește Leul și pătrunde în semnul Fecioarei iar astfel Scorpionii primesc oportunitatea de a mări anturajul din care fac parte. Nu prea le stă gândul la distracție pentru că apar ceva probleme cu copii, și mai ales cu ceea ce îi frământă cel mai tare pe ei, și anume banii. Duminică își pot găsi într-un final relaxarea de care aveau atât de mare nevoie. Acesta survine mai ales în urma detensionării aspectelor fiscale, iar Scorpionii se pot bucura de ziua lor liberă. Oricum presiunea financiară încă se menține pentru ei și se va dizolva undeva spre sfârșitul lunii iunie.

Săgetător:
horoscopul saptamanii 24 29 mai, horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 6-12 iunie. Atentie la sanatate si CONTRACTESăgetătorii întâmpină săptămâna cu veselie, pentru că sunt norocoși și nu se pare să aibă probleme cu banii, chiar pot primi bani la începutul săptămânii, atât de la locul de muncă cât și de la părinți. Soarele și cu Venus le pot aduce noi iubiri și de asemenea pentru cei care au deja o relație, acestă conjuncție înseamnă reinventarea ei, redimensionarea sentimentelor față de partener. De miercuri sunt favorizate toate acțiunile ce țin de studii, mai ales cele superioare, academice și de asemenea călătoriile în străinătate, mai ales cele pentru relaxare, singuri sau împreună cu partenerul. Opoziția dintre Mercur și Marte le aduce surprize neplăcute Săgetătorilor. Dacă dau examen pentru obținerea unui post vor constata cu dezgust că locurile fuseseră deja aranjate, iar participarea lor nu are nici un scop. Pentru cei angajați reprezintă un semnal de alarmă față de colegii rău-voitori care le bagă bețe în roate. Cel mai adesea nu se observă animozitățile, dar acestea lucrează, iar la suprafață ies doar efectele.Vineri se pot relaxa puțin pentru că atmosfera pare să devină ceva mai calmă. Totuși nu trebuie sa lase garda jos, fiindcă odată cu trecerea Lunii în Fecioară se reinstalează problemele profesionale. Pe de o parte familia va insista ca Săgetătorii să muncească mai puțin, sfat care vine și din privința sănătății. Cu Saturn retrograd în propriul semn nativii sunt mult mai sensibili, iar dispoziția lor energetică este scăzută, acum obosesc mult mai repede, durerile survin mai rapid și într-o formă mai acută. De asemenea imunitatea poate fi și ea debilitată. Aspectul dintre Venus și Uranus le aduce împlinire în relație, se poate să află ca va veni un copil, deși neprogramat, acesta va fi o bucurie pentru cuplu și un motiv în plus să lase lucrurile să se dezvolte într-un ritm mai lent. Săgetătorii trebuie să știe cum sp gestioneze situațiile pentru că și partenerul de viață este un punct important pentru eu, dar și cariera. Este bine să își gândească strategii pentru locul de muncă și să își organizeze atribuțiile astfel încât să poată investi timp și în altă parte.

Capricorn:
horoscopul saptamanii 24 29 mai horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 6-12 iunie. Atentie la sanatate si CONTRACTESănătatea se dovedește a fi și pentru acești nativi un domeniu sensibil în acestă perioadă. La începutul săptămânii Luna aduce în prim-plan relația și partenerul. Capricornii se vor putea exprima lejer în cadrul parteneriatelor, fie ele emoționale sau profesionale. De asemenea sunt susținute proiecte care au ca spațiu de activitate străinătatea. Se pot ivi mici probleme cu familia, dar acestea sunt minore. Conjuncția Soare-Venus le aduce noi sarcini, dar acestea le fac plăcere și sunt bucuroși să primească noi atribuții la locul de muncă. Pentru sănătate acest aspect poate însemna ameliorea unor afecțiuni, dar asta nu înseamnă vindecarea, ci doar scăderea intensității durerii. Miercuri primesc cu zâmbetul pe buze câteva privilegii financiare. Poate fi vorba despre niște bani împrumutați de care au uitat sau poate descoperă acum niște economii. Dacă li se aprobă un împrumut bancar este bine să vadă toate clauzele pe care le implică acest contract. Pot avea probleme cu copii, probleme cauzate de neatenție. În domeniul sentimental se confruntă cu restructurări serioase, se poate să renunțe la anumiți prieteni pentru că nu mai corespund standardelor, oricum anturajul se află sub influența lui Marte, iar Capricornii se pot trezi cu vechi prieteni, care acum se dovedesc a nu mai fi la fel. Vineri pot câteva pierderi financiare datorate copiilor sau anturajului, însă nu cred să fie vorba despre sume foarte mari. Se bucură de sprijinul familiei în caz că aceste situații sunt mai dificile decât credeau ei. La final de săptămâna ei trebuie să aibă foarte mare grijă la sănătate. Nu sunt foarte comunicativi, se izolează și doresc să scape de toată agitația din jurul lor. Duminică pot să primească niște vești de la părinți, cu privire la locul de muncă.

Vărsător:
horooscpul saptmanii 24 mai horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 6-12 iunie. Atentie la sanatate si CONTRACTEVărsătorii sunt muncitori și productivi, mai ales în prima parte a săptămânii, iar iubirea este în floare. Reușesc să aducă câștiguri consistente și astfel să se mai elibereze de constrângerile financiare. Conjuncția din Gemeni le aduce dorința de a iubi, iar acum sunt susținuți cei care doresc să dea curs unei relații., singura problemă în acest sens sunt banii. Nu le prea stau banii în buzunar și astfel nu sunt tocmai convinși că pot susține o relație fără a avea și un suport economic relativ stabil. De miercuri, când Luna se află în Leu, accentul se pune pe viața personală a nativilor și pe parteneriatele acestora. Vor fi capabili să treacă sentimentele la un alt nivel și să le abordeze mult mai pragmatic. Cercul de prieteni este și el un interes pe care își concentrează atenția. Opoziția lui Mercur cu Marte le aduce dificultăți în carieră și familie. Mai precis vor fi cicăliți de prinți fie să schimbe locul de muncă, fie să reducă programul de lucru, dar se pare că pentru Vărsători acest subiect este un punct sensibil și pot reacționa într-un mod violent. Și pentru ei se păstrează avertismentul de precauție financiară. Dacă li se propune o nouă afacere care cere investiție ar fi bine să refuze. De asemenea viața lor socială este destul de costisitoare, chiar mai mult decât le permite bugetul. Pot fi manipulați astfel încât ei să plătească toate cheltuielile. În week-end aceste probleme se dezvoltă, așa că trebuie să stea acasă și să se țină departe de extravaganțe costisitoare, deși sunt ispitiți de anturaj. Ca sănătate pot avea mici probleme la începutul săptămânii, însă trebuie să fie atenți la sănătatea copiilor, mai ales dacă aceștia au luat contact cu așa numitele boli ale copilăriei. Nu prea sunt ei cei mai conștiincioși nativi ai zodiacului, dar acum trebuie să înțeleagă că nu tot ceea ce își doresc își și pot permite. Nu stau bine cu bani și trebuie să accepte acest lucru, deși muncesc mult, cheltuie mai mult decât câștigă.

Pești:
horoscopul saptamanii horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 6-12 iunie. Atentie la sanatate si CONTRACTEPeștii, făcând parte din categoria semnelor mutabile se confruntă cu probleme de ordin familial, relațional și profesional. Luni și marți au parte de împliniri în domeniul relațiilor personale și al sentimentelor. Reușesc să își împlinească anumite dorințe pe care le-au avut, atât referitoare la ei, cât mai ales la relație. Soarele și Venus le aduc o atmosferă familială destinsă și plăcută, dar acesta va fi agitată de grupul lor de prieteni. Astfel ei trebuie să găsească un echilibru între prieteni și atribuțiile din cadrul familiei. Miercuri reușească să aibă rezultate pozitive în cadrul domeniului muncii. Își efectuează sarcinile pe care le au într-un mod profesionist ceea ce le atrage atenția șefilor, lucru foarte bun având în vedere că pentru ei cariera este puțin tensionată, Saturn aflându-se acolo. Una dintre probleme lor o constituie comunicarea. Se grăbesc să vorbească și nu cunosc foarte bine subiectul ceea ce le poate atrage sancțiuni. Să evite contractele cu caracter financiar ce implică și ideea de străinătate, de asemenea nu este o perioadă bună pentru excursii. Vineri să evite comunicarea la locul de muncă pentru că își pot distruge rezultate prin simple vorbe care lor li se par fără sens, dar care au un impact foarte mare. În week-end Luna este în Fecioară și îi ajută pe Pești să lucreze la relația lor. Acest proces îi poate epuiza, de aceea se recomandă odihnă. Relația Uranus-Venus le poate aduce schimbări în plan financiar, mai ales datorită mamei. De aceea este bine să păstreze o atmosferă familială calmă și să fructifice aceste relații. Sănătatea lor este în limite normale, pot avea insomnii la începutul săptămâni dar acesta din cauza Lunii Noi.

Observație: Toate informațiile prezentate anterior se bazează pe o analiză generală a aspectelor planetare, pentru o interpretare personalizată se utilizează harta astrologică natală a fiecărui individ. De asemenea pe lângă zodia natală și zodia Ascendentului redă informații utile, deci este recomandat a se citi previziunile alocate atât zodiei cât și Ascendentului.

loading...

Comentarii

Siteul showbizreport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES.