Horoscopul Saptamanii 24-29 mai. INFIDELITATE si sentimente superficiale

Horoscopul saptamanii 24-29 mai 2016 - Încă se mai simte energia Lunii Pline de duminică, deci ar trebui să ne axăm în principal pe refacerea forțelor, odihnă și relaxare.

horoscop-saptamanal-sanatate-balanta76112-1 horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 24-29 mai. INFIDELITATE si sentimente superficiale

Horoscopul saptamanii 24-29 mai.

Luna începe procesul de descreștere, iar acestă perioadă este benefică pentru a elimina influențele pe care le considerăm negative. Fenomenele astrale marcante, în acestă săptămână, sunt reprezentate de trecerea lui Venus în Gemeni (marți) și întoarcerea lui Marte retrograd în semnul Scorpionului (vineri). Venus va aduce o deschidere mai mare spre artă, mai ales literatură și muzică, iar la nivel sentimental facilitează relațiile, însă poate predispune și le infidelitate și sentimente inconsistente. În schimb întoarcerea lui Marte în domiciliul nocturn, adică în Scorpion implică acțiuni mult mai drastice. Vom asista la manifestări violente și de mare anvergură cauzate  în special de lipsuri financiare. Se vor observa rezultate în domeniile fiscale și medicale, unde se vor modifica reglementările existente.

Berbec:

horoscopul saptamanii 24 -29 mai horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 24-29 mai. INFIDELITATE si sentimente superficialeCu Luna în Săgetător, săptămâna începe pentru acești nativi cu dorința de a călători, de ase detașa de frământările cotidiene. Problema este că sunt prea visători, își fac planuri mărețe dar nu prea țin cont de resursele concrete, să nu investească momentan în excursii în străinătate. Banii sunt un punct sensibil, mai ales că opoziția dintre Venus și Marte acționează pe case financiare. Trebuie să aibă grijă pentru că se pot trezi cu conturi închise, bani pierduți sau înșelătorii, mai ales dacă au credite la bancă. Marți și miercuri apar oportunități în carieră, dar numai pentru cei care și-au menținut ritmul de lucru până acum. Careul dintre Jupiter și Saturn le poate aduce probleme la serviciu din cauza rigidității gândirii, sunt încăpățânați și doresc cu orice preț să-și promoveze ideile. Ar trebui să fie mai temperați pentrua nu atrage atenția negativă a șefilor. Să nu cumva să aibă o criză de nervi că vor distruge tot ce au reușit să clădească până acum. Dacă nu le convine ceva e bine să tacă, să păstreze pentru ei nemulțumirile și să își continue execuția sarcinilor. Revenirea lui Marte în Scorpion înseamnă pentru Berbeci dificultăți materiale. Să aibă grijă cum își gestionează banii, cel puțin două săptămâni de acum în acolo. Să fie sceptici la orice investiție și să își mențină economiile la locul lor. Finalul de săptămână îl pot petrece foarte bine alături de prieteni, într-un mediu social plăcut. Duminica să o păstreze pentru ei și pentru confortul lor fizic. Sănătateaîncă are atenționare, mai ales în cazul infecțiilor. Igiena este foarte importantă, de asemenea să se bazeze pe prevenție. Sistemul lor imunitar este vulnerabil și trebuie să evite contactul cu persoane bolnave/răcite. Sentimental lucrurile sunt degajate, poate chiar mai mult decât ar dori ei. Relația este foarte deschisă, comunicarea și-a revenit în limite normale. Nemulțumirea poate fi cauzată de intensitatea redusă a sentimentelor, partenerii vor deveni mai mult prieteni, decât iubiți. Sunt favorizate călătoriile în doi, relațiile la distanță par să fie acum bine susținute și nu se cere o implicare majoră, relația mergând de la sine, din inerție, momentan.

Taur:
taur-150x150 horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 24-29 mai. INFIDELITATE si sentimente superficialePentru Tauri săptămâna asta va fi începutul unui proces pozitiv, cel puțin în ceea ce privește banii. Luni se pot ivi ceva cheltuieli neașteptate cauzate fie de grupul de prieteni, fie de nevoile copilului. Venus în Gemeni le facilitează câștigurile financiare. Nu vor mai fi nevoiți să trudească pentru a câștiga, ci banii vor veni din munca prestată de până acum, deci Taurii se pot relaxa puțin. Totuși se mai ivesc câteva neplăceri materiale și vor fi nevoiți să dea bani pe investigații medicale ale copiilor. Trecerea lui Marte în Scorpion dinamizeazăși domeniul relațional, aici apare un apetit sexual mărit, dar și neînțelegeri între parteneri cauzate în principal de gelozie și posesivitate. Sentimentele sunt foarte intense, de aceea este bine să se axeze în special pe cele pozitive și să lase de o parte suspiciunile. Tot ceea e ține de partener trebuie moderat conștient pentru că lucrurile pot degenera ușor, iar Taurii au tendința de a folosi și forța fizică în momentele tensionate. Finalul de săptămână liniștește apele și sunt recomandate interacțiunile sociale, cunoașterea de noi persoane, plimbări cu prietenii. Deșii casa a VIII-a se eliberează, nativii trebuie să țină încă cont de creditele și datoriile mai vechi. Este o atmosferă mai relaxată comparativ cu cele de până acum, dar asta nu însemnă că dificultățile s-au terminat. Sănătatea se află în limite normale, pot apărea mici dureri de cap, dar acestea se datorează în special stresului emoțional.

loading…

Gemeni:
horoscopul saptamanii 24 29 mai.. horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 24-29 mai. INFIDELITATE si sentimente superficialeAgitația pune stăpânire pe Gemenii și de aici pornește un întreg proces. La începutul săptămânii apare discuții legate de bani atât cu partenerul de viață, cât și cu asociatul de afaceri, dacă el există. Trecerea lui Venus în semnul lor produce acum un conflict interior între ceea ce vor ei și ceea ce trebuie făcut. Au de ales între satisfacerea dorințelor personale sau dezvoltarea unui plan general care să le aducă beneficii mai târziu. Divergențe apar și între partener și membrii familiei, sau trecutul Gemenilor. În general lor nu le place să fie investigați și dacă se simt vulnerabili aleg să ascundă lucrurile neplăcute. Marte în Scorpion le diversifică modul de lucru și îi poate pune în fața un conflicte, mai ales miercuri și joi. De recomandat este să își păstreze o atitudine detașată și să nu se implice în aceste provocări. Sănătatea lor e cam șubredă și iată că Marte scoate la suprafață tot ce este nesănătos. Se pot confrunta cuafecțiuni acute și violente care îi poate conduce la spital. Nu este bine să se agite prea tare în acestă săptămână ci să își păstreze un ritm normal, mai ales la muncă. Pot face anumite schimbări legate de modul de viață și alimentație, dar acestea se vor realiza în ultimul moment, atunci când Gemenii vor realiza că nu se mai poate. Finalul săptămânii aduce note mai liniștite, iar locul de muncă devine mai relaxat. Toate schimbările astrale îi debusolează puțin, dar se adaptează repede la context.

Rac:
horoscopul saptamanii 24 29 mai - horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 24-29 mai. INFIDELITATE si sentimente superficialeO săptămână aproximativ obișnuită pentru Raci. Debutulperioadei aduce dificultăți la lucru, mai ales din cauza comunicării. Nu știu să se facă foarte bine înțeleși și de aici apar tot felul de confuzii, care au ca rezultat o întreagă încărcătură de nervi. Este bine să se focuseze pe sarcinile pe care le au și să lase de o parte tentațiile, cel puțin în prima jumătate a săptămânii. Venusîn Gemeni le poate aduce o suprasolicitare a membrelor sau un accident neprevăzut care să-i pună pe bară câteva zile. Contractele sunt de asemenea un aspect important care nu ar trebui neglijat. Momentan nu este timpul pentru un nou job. Careul dintre Jupiter și Saturn nu le permite să acționeze cum ar dori, iar un eventual interviu va fi destul de problematic, de aceea este bine să amâne. Trecerea lui Marte în Scorpion le aduce idei cu totul ieșite din comun, unele poate prea obscene sau nepotrivite contextului. De asemenea să aibă grijă la copii, care pot deveni acum rebeli, neascultători și teribiliști. Marți-miercuri relația trebuie păstrată în limite normale, în ceea ce privește intensitatea sentimentelor. Pot avea crize de gelozie și astfel să strice toată atmosfera. Finalul se săptămână îi prinde cu capulîn nori, își fac tot felul de vise cu privire la viitor, scenarii utopice și cam uită de ceea ce îi așteaptă în realitatea. Nu este bine să își propună idealuri iluzorii pentru că se vor confrunta cu dura realitate. Sănătatea lor poate fi afectată de ceva probleme pulmonare, posibil alergii și este bine să își țină sub control afecțiunile mai vechi.

horoscopul saptamani 24 - 29 mai horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 24-29 mai. INFIDELITATE si sentimente superficiale

Leu:
horoscopul saptamanii. horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 24-29 mai. INFIDELITATE si sentimente superficialeLeii sunt în elementul lor la locul de muncă. Este posibil ca la început de săptămână să li se dea noi sarcini mai dificile, dar asta nu va fi o problemă pentru că experiența lor în domeniu îi va ajuta. Deși nu rezolvă probleme într-o manieră foarte euristică, se descurcă de minune cu ceea ce au. Atenție la bani, pentru că sunt foarte cheltuitori în acestă perioadă. Multe lucruri le plac, iar majoritatea nu sunt deloc ieftine, de aceea ar trebui să se rezume, pentru un moment, doar la strictul necesar, fără exagerări. Pentru ei, tensiunile se vor resimți la nivel familial și social. Trebuie să își rezolva și atribuțiile din cadrul familiei, fără să neglijeze nevoile celorlați membrii și astfel să găsească unechilibru între prieteni și familie. Venus le va aduce nevoie de a socializa mult mai mult, se a se integra în grupuri cât mai mari de oameni care au interese comune. Dacă au copii, atunci trebuie să aibă grijă câți bani le dau și pe ce cheltuie acei bani, pot avea surprize neplăcute în acest sens. Planul sentimental este echilibrat, atâta timp cât Leii nu exagerează în ceea ce privește relația cu prietenii și astfel să neglijeze importanța partenerului. Căutarea echilibrului este scopul acestei săptămâni și ei vor trebui să învețe cum să își împartă timpul în mod corect. Ca sănătate zilele de marți-miercuri sunt cele mai dificile, iar joi poate apărea din senin oproblemă care s-a crezut rezolvată, dar care iată nu este așa. Este important să consulte un medic pentru a evita complicațiile. Finalul de săptămână nu este conform așteptărilor, tot se frământă în legătură cu banii, dar rezolvarea pentru aceste probleme va veni mai târziu.

Fecioară:
horoscopul saptamanii 24 29 mai 2016.. horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 24-29 mai. INFIDELITATE si sentimente superficialeFecioarele încă se află într-o perioadă de maxim intelectual, acumulează totmai mult, emit judecăți tot mai pertinente și au idei foarte bune. Lucrurile stau bine în plan teoretic, însă până la punerea în practică ar trebui să mai aștepte puțin. Prea prinși de tot acest scenariu mintal vor uita de viața lor pământească și de aici pornesc probleme cu partenerul, dar cel mai mult cu membrii familiei. În acest sens ziua de luni prezintă cea mai agitată atmosferă. Fecioarele trebuie să revină la treburile lor obișnuite și să nu mai viseze. Venus proaspăt trecută în Gemeni le aduce noi idei în carieră, soluții și proiecte inovatoare, dar acum se cam pripesc. Lucrurile pot părea foarte bine în perspectivă, dar să țină minte că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Au ei idei dar se cam încurcă când vine vorba să explice concret cum vor fipuse în aplicare, prin ce proceduri și cu ce resurse. Joi și vineri productivitatea la locul de muncă este foarte ridicată. Cheia succesului stă în realizarea sarcinilor obișnuite, rutiniere, în maniera proprie. Să nu se avânte în moduri noi se a rezvolva acțiunile care trebuie îndeplinite. Finalul săptămânii aduce o apropierea mai mare față se partener, și acum este șansa lor de a se revanșa pentru lipsa de importanță acordată acestui domeniu. Marte din Scorpion le face limba și mai ascuțită Fecioarelor și de aici apar tot felul de scandaluri. Spun totul prea direct și într-o formă negativă și violentă, cel puțin astfel este percepută de interlocutor. Nu au stare și mereu vor găsi ceva de comentat. Fizic pot apărea probleme joi legate de tranzitul intestinal, însă nu va fi ceva complicat.

Balanță:
horoscopul saptamanii 24 29 mai 2016 horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 24-29 mai. INFIDELITATE si sentimente superficialePentru ei atenționarea din domeniul sănătății încă se menține valabilă, iar duminică pot apărea tot felul de complicații și să nu ezite să meargă la specialist. Profesional lucrurile sunt în stare latentă, nu se întâmplă nimic din ceea ce speră Balanțele și cam bat pasul pe loc. Este bine să nu își facă mari speranțe. De asemenea nu e o perioadă bună pentru acțiuni ce țin de un nou job, dacă au de gând să meargă la interviuri sau să dea probe practice ar fi indicat să nu le planifice în acestă perioadă. Comunicarea lor nu este punctul forte, sunt evazivi și nu știu ce vor, iar de aici apar conflicte de tot felul. Dacă aici lucrurile nu merg foarte bine, se pare că planul familial și cel sentimental mai ridică moralul nativilor. Au parte de sprijin atât din partea familiei cât și a partenerului, aici comunicarea nu mai este o problemă pentru că persoanele dragi îi înțeleg. Să aibă grijă să nu se implice în conflicte, oriunde s-ar produce ele pentru că există un foarte mare risc ca Balanțele să iasă vinovate și astfel să își afunde și mai tare situația. Venus le aduce șansa unor plecări în străinătate și a unor studii superioare. Este bine să nu plece în această săptămână, începând de săptămâna viitoare aceste domenii vor fi mai bine susținute. Marte le va agita destul de tare domeniul financiar, ceea ce nu le prea place nativilor. Li se vor răscoli conturi, împrumuturi și economii, posibil să iasă restanți la bănci sau să aibă alte astfel de probleme, de aceea este bine să aibă toate chitanțele la ei. La final de săptămână să stea acasă, liniștiți, alăturide partener sau familie.

Scorpion:
horoscopul saptamanii 24-29 mai horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 24-29 mai. INFIDELITATE si sentimente superficialeCei îi supără tare de tot de Scorpioni sunt banii, cu Saturn retrograd în Săgetător au tot felul de probleme financiare, iar peste asta se mai adaugă și reproșurile partenerului tot mai apăsătoare care fac referire tot la acest domeniu. În afară de asta relația sentimentală pare să meargă chiar bine. Luni pot avea parte de o promovare sau un bonus de salariu, care se manifestă într-un mod total neașteptat. Acest lucru se datorează modului lor unic de a rezolva situațiile la locul de muncă. Marte retrograd în semnul lor se poate aduce surprize neplăcute, mare atenția la accidentele ce vizează zona craniului, de recomandat este să își monitorizeze tensiunea, chiar dacă nu au avut probleme până acum. Nu e momentul să cheltuiască bani, mai ales pe ieșiri cu prietenii. Acest lucru le poate aduce antipatia cercului ce cunoscuți, însă ei trebuie să se axeze acum pe modul în care muncesc și pe modalitățile de a face bani. Venus le poate aduce beneficii financiare, dar asta începând cu săptămâna viitoare. Acum însă se mai confruntă cu strâmtorări materiale, mai ales dacă au împrumuturi. Vineri pot avea ceva neplăceri din cauza părinților care le spun într-un mod prea dur anumite aspecte ce țin de finanțele și relațiilor lor. Nu trebuie să se lase afectați de aceste vorbe, ci trebuie să realizeze că acesta este o părere venită din afară și astfel să cerceteze lucrurile și s vadă dacă așa este. Finalul de săptămână le aduce o atmosferă mai relaxată care se permite să își facă planuri și strategii de viitor. Se inflamează mult prea ușor, mai ales dacă se simt atacați, dar e bine să își păstreze o atitudine echilibrată. Atenție la accesele de furie ce se pot manifesta prin violență fizică.

Săgetător:
horoscopul saptamanii 24 29 mai, horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 24-29 mai. INFIDELITATE si sentimente superficialeAcești nativi trebuie să împace munca și nevoile personale într-un mod cât mai armonios. Lucrează bine și eficient, ca sfat se recomandă să își salveze regulat documentele la care lucrează pentru ca nu cumva să piardă toată munca ce au depus-o întreaga zi. Îi epuizează foarte mult volumul de muncă, de aceea trebuie să își ierarhizeze sarcinile și să se ocupe mai mult de sine. Venus în Gemeni le revitalizează relația, dar nu cum ar dori ei. Sentimentele se păstrează încă neutre, dar relația cu partenerul devine mai activă. Posibile conflicte pornite de la dorința Săgetătorului de a munci cât mai mult. Faptul că Marte revine în Scorpion nu face decât să le tragă un mare semnal de alarmă pentrusănătate. Să nu își neglijeze afecțiunile fizice. Epuizarea și surmenajul sunt principalele surse de risc, care pot apoi degenera în situațiimult mai complicate. Comunică foarte eficient și ar trebui să își folosească acest avantaj în cadrul relațiilor personale și în relația de cuplu. Partenerul pare să devină acum mai mult un prieten și tot în acest context pot apărea probleme de natură sexuală, nu probleme care să implice organele genitale, ci mai mult importanța scăzută pe care partenerul o acordă aspectului sexual. Finalul de săptămână nu pare tocmai fericit, mai ales dacă este petrecut alături de părinți. Este bine să își aleagă un cadru relaxant în care să se gândească la importanța sănătății lor lor în raport cu munca și cariera.

Capricorn:
horoscopul saptamanii 24 29 mai horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 24-29 mai. INFIDELITATE si sentimente superficialePentru Capricorni nu se observă mai schimbări. Deși sunt foarte creativi, lucru mai puțin obișnuit pentru ei, nu reușesc să aibă mari progrese profesionale. Joi și vineri ar putea primi niște bani din diverse acțiuni, însă suma nu va fi foarte mare, dar totuși bine venită. Că tot vorbim de bani ar trebui spus că e o perioadă de acumulare pentru acești nativi, deci nu e tocmai bine să arunce bani în stânga și în dreapta. La nivel de sănătate se pot confrunta cu niște afecțiuni destul de serioase. Este bine să fie atenți asupra copiilor pentru că aceștia mint pentru a ascunde niște probleme mai vechi, cel mai probabil în legătură cu școala. Relațional lucrurile sunt stabile, s-ar putea să fie deranjați de anumite remarci venite din parte părinților dar nu este cazul să facă mare tam-tam din asta. Venus le va aduce mai mult dinamism în plan profesional, cel mai probabil noi atribuții și sarcini, chiar și schimbarea locului de muncă cu unul mai pe placul lor. Marte îi avertizează însă asupra anturajului. De acum încolo trebuie să fie foarte selectivi cu prietenii, încrederea lor trebuie acordată destul de greu și să fie mai atenți la cei cu care decid să își petreacă timpul liber. Este momentul ca să își cearnă persoanele din jur și să rămână doar cu cei competenți. În week-end trebuie să fie calmi și liniștiți pentru că au tendința de a exagera ușor și de aici pornesc certuri și scandaluri.

Vărsător:
horooscpul saptmanii 24 mai horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 24-29 mai. INFIDELITATE si sentimente superficialeAcești nativi au un suport familial destul de consolidat. Săptămâna debutează alături de prieteni, dar trebuie să aibă în vedere că aceste întâlniri tot mai dese le cam seacă resursele financiare. Moderația este foarte bine venită acum. Ar trebui să aleagă activități mai ieftine de a se distra. Deși familia îi susține pot apărea divergențe. Părinții le atrag atenția asupra anturajului nepotrivit, iar Vărsătorii tind să fie obraznici. Trebuie să accepte că unele persoane nu sunt potrivite în apropierea lor. În week-end se pot confrunta cu dificultăți materiale, de aceea este bine ca pe timpul săptămânii să aibă acest aspect în vedere. Marte acționează la locul de muncă unde acești nativi trebuie să fie onești și sinceri. Nu mia este momentul pentru jocuri de culise, vorbe pe la spate și planuri ascunse. Lucrurile trebuie prezentate așa cum sunt, altfel vor avea mult de furcă. Venus le aduce un plus de imaginație și idei. Acest fapt este foarte folositor în perioada următoare. Femeile pot afla că sunt însărcinate, însă trebuie să monitorizeze atent sarcina. Miercuri-joi se pot confrunta cu ușoare tulburări fizice care sut provocate de încărcătura emoțională. Este de datoria lor să își păstreze mentalul limpede și emoțiile în condiții optime.

Pești:
horoscopul saptamanii horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 24-29 mai. INFIDELITATE si sentimente superficialeNativii comunică bine cu cercul de prieteni și cu partenerul, însă nu același lucru se poate spune în ceea ce privește relația cu colegii de muncă sau asociații. Să evite orice speculații financiare, bârfe și să se țină departe de mediile negative. Relația cu partenerul e bună în limitele în care nu vin de la muncă plini de nervi și îi varsă pe persoana iubită. Trebuie să facă distincția între mediul profesional și cel personal și să învețe să se elibereze de tensiunea de peste zi înainte de a ajunge acasă. Îi bate gândul să întemeieze o familie, mai ales că Venus trece în Gemeni și le sporește nevoia unui contract social. Este bine să mai aștepte, măcar săptămâna asta, până ce Marte se instalează mai bine în Scorpion. Că tot am vorbit de el, Marte de aduce dificultăți academice sau legate de străinătate, poate și politice. Marte atenție că tocmai se apropie alegerile și să nu cumva să între în tot felul de planuri dubioase. Finalul de săptămâna aduce o neliniște permanentă, acesta nu se datorează unor cauze reale, însă Peștii au tot felul de gânduri negative care îi bagă în adevărate spaime. Sănătatea poate suferi din cauza acestei atitudini negative.

Horoscop oferit de:  Astro – Psi.ro

loading...

Comentarii

Siteul showbizreport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES.