Horoscopul saptamanii 20-26 iunie. ATENTIE la sanatate si RELATII

Horoscopul saptamanii 20-26 iunie. ATENTIE la sanatate si RELATII. Acestă săptămână debutează cu un moment important, și anume Faza de Lună Plină care are loc luni, la ora 14:02. Astrologic, acest eveniment este reprezentat de opoziția Lunii din Săgetător și a Soarelui din Gemeni. La nivel mundan va aduce agitație în plan legislativ, mai ales privind anumite acte, legi și norme. Apoi Mercur este implicat în aspecte stresante făcând ca informația să fie distorsionată, iar înțelesul său să fie schimbat, voit sau nu.

Horoscopul saptamanii horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 20-26 iunie. ATENTIE la sanatate si RELATII

Horoscopul saptamanii 20-26 iunie. ATENTIE la sanatate si RELATII

Berbec:
berbec horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 20-26 iunie. ATENTIE la sanatate si RELATIICeva mai bulversați decât de obicei, Berbecii încep săptămâna agitați, dar fără a avea un scop anume. Luna Plină reprezintă pentru ei probleme ce țin de acte, în pricipal cele care au legătură cu străinătatea: studiul, concediul, comerțul; aceste domenii sunt vizate și se recomandă un plus de vigilență atunci când se întocmesc sau se manipulează documente. Atenție și la sănătate care poate fi vătămată în mod imprevizibil din cauza inconjuncției Marte-Uranus, accentul vizând în principal bolile cu transmitere sexuală. Este bine să își cenzureze limbajul, în prima jumătate a săptămânii pentru că sunt tentați să fabuleze și să înflorească situații, fapt ce nu le va aduce beneficii. Luna trece în Capricorn și le poate aduce divergențe în cadrul familiei mai ales cu figurile feminine: mama, sora, mătușa. Marți Soarele trece în Rac, iar pentru Berbeci va începe o perioadă în care se vor axa pe cămin, familie și securitate emoțională. Este bine să își stabilizeze de acum niște planuri și să le urmeze cu strictețe. Tot marți au un moment bun pentru carieră mai ales dacă lucrează în medii ce țin de creativitate, inovare sau arte plastice. Se recomandă să nu lase imaginația să zburde prea tare și să o țină sub control. Își găsesc rapid surse de inspirație, mai ales dacă aleg să privească în trecut și să se inspire din el, ar trebui să își gestioneze bine energia pentru că pot claca. Miercuri Luna trece în Vărsător și îi ajută să se mai destindă, să își recapete forțele pentru că vor avea de înfruntat anumite probleme legate de modul în care sunt puse în aplicare specificațiile de ordin legal, vorbim aici de reguli, norme, legi, clauze. Finalul de săptămână le aduce mult meritata odihnă, pentru că vor fi mai calmi vor reuși să găsească și rezolvarea problemelor care îi macină, mai ales cele legate de muncă.

loading…

Taur:
taur-150x150 horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 20-26 iunie. ATENTIE la sanatate si RELATIITaurilor li se recomandă atenție în ceea ce privește relația muncă-plan social. Au tendința de a fi neglijenți în sarcinile lor, caută metoda rapidă, dar care oferă un rezultat de moment, toate astea doar pentru a satisface nevoile grupului din care fac parte. Ei bine, să nu se găsească la un moment dat prinși și astfel să plătească scump pentru acestă atitudine. Luna Plină are puternice conotații financiare care să le aducă pierderi de bani sau dificultăți de gestionare. Luna din Săgetător le exacerbează dorințele și tendința de a face cumpărături compulsive, iar apoi să regrete. Mutarea Soarelui în Rac le sporește capacitatea de comunicare. Își păstrează totuși rezervele caracteristice, dar nu mai au aceeași rigiditate emoțională, iar dacă nu le convine ceva vor exterioriza acest aspect. Modul lor de comunicare este sigur și are scopuri precise. Ziua de marți este prielnică pentru muncă, iar cea de miercuri pentru consolidarea relației. Tot în acestă zi vor vedea că relația în care se află scoate la suprafață anumite probleme personale pe care ei le ascund sub preș, mai mult sau mai puțin conștient, de aceea putem vorbi despre o evoluție personală datorită relației în care sunt implicați. Aspectul dificil dintre Mercur și Jupiter le aduce conflicte de interese care îi obosesc. Își doresc multe, dar aceste dorințe nu pot fi executate fie din cauza banilor, fie din cauza limitărilor contextuale și de aici apar frustrări ce se propagă în mai multe părți. Finalul de săptămână le aduce totuși o oarecare mulțumire, sunt fericiți pentru că pot sta în casă și să facă ceea ce le place. Firi sedentare, Taurii vor alege cel mai probabil să doarmă în plus și să compenseze insatisfacțiile prin mâncare. Duminica le aduce o schimbare de mentalitate, iar nativi au ocazia să își reorienteze idealurile, să reconfigureze modul de a privi viața, într-o manieră mult mai concretă, care să îi determine să își pună ținte raționale.

Horoscopul saptmanii 20-26 iunie

Gemeni:
horoscopul saptamanii 24 29 mai.. horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 20-26 iunie. ATENTIE la sanatate si RELATIIPentru Gemeni Luna Plină reprezintă momentul în care nu se mai pot ascunde și trebuie să își înfrunte sentimentele și să rezolve relația în care se află. Au parte de o criză a relației care îi pune în mișcare. Nu este o situație foarte fericită, dar ce-i drept îi face să se implice mai mult. Săptămâna acesta, patronul lor zodiacal, Mercur este implicat în aspecte dificile și astfel nu li se permit pauze. Pot reveni relații trecute care nu au fost soluționate corect, iar acum se cer imperios analizate, pe de altă parte la locul de muncă au niște idealuri iluzorii, greu de realizat și pot foarte ușor să îi inducă în eroare pe colaboratori sau pe șefi. Intrarea Soarelui în Rac le permite dezvoltarea domeniului financiar în care deja au început să investească timp și energie, dar alegând varianta mai ușoară. De acum se pot implica activ în acest domeniu. Joi apar disensiunile în cadrul familiei, în special familia de provenință, nu familia formată de nativ. Probleme îi privesc pe ei, guralivi cum sunt care critică dorința de implicare, prea mare, a părinților. Finalul de săptămână îi detensionează doar prin faptul că întrevăd câteva posibilități noi de a face bani, poate fi vorba despre pasiuni sau job-uri part-time. Pentru unii nativi ziua de duminică poate aduce vești despre moșteniri.

Rac:
rac-3-150x150 horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 20-26 iunie. ATENTIE la sanatate si RELATIILuna Plină se va petrece pe axa sănătății pentru acești nativi, deci se recomandă foarte mare atenție, mai ales în cazurile de tensiune fluctuantă care să afecteze buna funcționare a creierului, posibile accidente vasculare. Apoi relația Mercur-Neptun le poate aduce probleme studenților care nu au toate actele la dosar, nu au fost prezenți la cursuri etc. Marți Soarele trece în semnul lor, dar atenționarea pentru sănătate încă se menține. Soarele le aduce un plus de inițiativă și vitalitate care îi pune în mișcare, îi scoate din zona de confort, mai ales că Mercur în Gemeni deja le provoacă o agitație ambiguă, fără o sursă vizibilă. Racii reușesc să își îmbunătățească relația, apelând mai ales la romantism și dezvoltând tot ceea ce înseamnă latură sentimentală, deci nu va fi nicio problemă în acest sens. Careul Mercur-Jupiter le aduce surprize, dar unele neplăcute. Au tendința de a promite mai mult decât pot face, își pot lua atribuții mult mai mari decât pot duce. De asemenea să fie atenți la ce li se comunică pentru că una li se spune și cu totul altceva înțeleg. Finalul de săptămână le aduce pacea, iar Racii se pot întoarce la visare, își clădesc idealuri frumoase, care au și o parte practică și anume îi motivează, fapt foarte important pentru o zodie de apă. Își pot oficializa relația în acestă săptămână sau la începutul săptămânii viitoare.

Leu:
leu-3-150x150 horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 20-26 iunie. ATENTIE la sanatate si RELATIIAxa socială este cea activată de Luna Plină, iar Leii se pot dovedi instabili din punct de vedere emoțional. Acestă acumulare de energie îi face irascibili pe Lei, iar cel mai mult vor avea de suferit relațiile lor, în special cele amicale și emoționale. Nu li se permite ca în acestă perioadă să împrumute sume de bani prietenilor pentru că nu îi vor mai putea recupera. Soarele din Rac le aduce posibilitatea de a se analiza pe sine, dorințele lor, mai ales cele din plan relațional. Cu Soarele în spațiul casei XII sunt foarte bine susținute ședințele de psihoterapie, în special cele care utilizează metoda psihanalitică. Luna din Capricorn îi ajută să aibă rezultate notabile la locul de muncă, mai ales luni, marți și miercuri. Joi pot reveni asupra relației și să remedieze ceea ce a fost afectat de impulsurile provocate de Luna Plină. Nu sunt susținute investițiile, deci dacă au acest gând, Leii vor trebui să mai aștepte, cel puțin săptămâna aceasta. Spre finalul săptămânii se liniștesc apele pentru că nativi se acceptă pe sine, cu bune și cu rele. Învață că fiecare are o latură mai puțin plăcută, dar și aceea trebuie integrată în imaginea de Sine. Aspectul Jupiter-Pluto are conotații financiare pozitive, ceea ce le crește și mai mult dorința de a se dezvolta.

Fecioară:
horoscopul-saptamanii-24-29-mai-2016.. horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 20-26 iunie. ATENTIE la sanatate si RELATIIFecioarele vor întâmpina dificultăți în ceea ce privește echilibrarea implicării în profesie și familie. Pe de o partea realizările din plan profesional îi impulsionează să continue, dar pe de altă parte nevoie emoțional-afective ale membrilor familiei cer atenție. Tensiunea acestui raport se poate afecta randamentul la lucru, dar și starea de spirit în cadrul căminului. Luna trece apoi în Capricorn și Fecioarele trebuie să fie atente să nu își verse nervi asupra copiilor sau să îi împovăreze cu problemele lor. Soarele din Rac înseamnă pentru ei activarea domeniului social, deci vor putea să iasă acum din strâmtoarea job-casă și să se descarce într-un mod non-violent prin intermediul anturajului. Mercur plasat în aria segmentului profesional include aspecte cu Neptun și Jupiter, ceea ce înseamnă că toată atenția nativilor se focuseză pe dezvoltare profesională neglijând nevoile personale și cele ale partenerului. Intensitatea momentelor scade în intensitate. La final de săptămână se pot revanșa față de partener și să îi acorde mai multă atenție.

Horoscopul saptmanii 20-26 iunie

Balanță:
horoscopul saptamanii 24 29 mai 2016 horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 20-26 iunie. ATENTIE la sanatate si RELATIIPlasarea Lunii Pline se efectuează e axa comunicării și a studiului, deci nativii vor avea probleme cauzate de influxuri emoționale care nu le permit exprimarea în cel mai plăcut mod. De altfel studiile superioare pot fi afectate și se recomandă o atenție sporită asupra lor. Soarele din Rac predispune la un plan profesional mai activ, mai sigur și mai plăcut. Sănătatea este un alt aspect la care Balanțele să fie atente. Au tendința de a se epuiza foarte repede pentru că se implică mai mult decât este cazul, iar cel mai adesea investesc în situații iluzorii care nu au nici un fel de substrat concret. Pentru cei care pleacă în călători se recomandă atenție la contactul cu bolile locului în care călătoresc, mai ales dacă este vorba despre destinații exotice. Lucrurile nu merg cum ar dori, dar se pare că profesional vor avea reușite, dar mai ales la finalul săptămânii. Aspectul Jupiter-Pluto le aduce sprijin important din partea familiei.

Scorpion:
horoscopul-saptamanii-24-29-mai-3 horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 20-26 iunie. ATENTIE la sanatate si RELATIIPentru ei acțiunea Lunii Pline perturbă situația financiară, apar cumpărături compulsive, fără o utilitate anume. Luna fiind în Săgetător poate fi vorba despre o debilitate emoțională profundă care să acționeze negativ asupra percepției valorii bunurilor, iar de aici să pornească dorința de a acumula cât mai mult. Alte surse ce afectează domeniul financiar sunt anturajul, cu o influență prea mare, și persoana iubită care poate manipula acum, scopul final fiind câștigarea banilor. Sunt prost dispuși, iar comunicarea se pare că nu e punctul lor forte. Soarele în Rac înseamnă reorientare pentru ei. Acestă Lună Plină îi va pune într-o situație foarte neplăcută, iar Scorpionii se mobilizează foarte bine în astfel de situații, își regândesc principiile și idealurile, într-o formă cât mai stabilă și sigură cu putință. Finalul de săptămână le aduce ideile necesare pentru a se reinventa, pentru a găsi soluții la problemele lor.

Săgetător:
horoscopul-saptamanii-24-29-mai horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 20-26 iunie. ATENTIE la sanatate si RELATIILuna se află în semnul lor, dar este o poziție instabilă pentru că astrul selenar este în detriment și nu se exprimă foarte bine. Deci Luna Plină aduce individul față în față cu propria relație și astfel va fi nevoit să ia o decizie despre implicarea sau pasivitatea lui. Un răspuns va trebui dat pentru că presiunea venită din partea partenerului acționează obsesiv asupra Lunii aflate în propriu semn. Situațiile acestea de crize nu sunt cel mai fericite și nu prea le plac, chiar dacă nu vor da un randament extraordinar vor reușit să emită un plan de bătaie. Soarele le la înlesni modalitatea de a câștiga bani, iar Săgetătorii nu vor mai munci atât de mult pentru a câștiga, ci vor primi bani din tot felul de părți, astfel încât ei se se poate orienta spre domeniile cu adevărat importante. Familia nu se poate dovedi cel mai bun sprijin în acestă perioadă pentru că oricum nu era de acord cu relația existentă. Dar iată că finalul de săptămână le permite să remedieze relațiile domeniului familial.

Capricorn:
horoscopul-saptamanii-24-29-mai-1 (1) horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 20-26 iunie. ATENTIE la sanatate si RELATIISănătatea este punctul sensibil al acestor nativi. Luna Plină acumulează energie și o transferă din zona afecțiunilor acute în cea a bolilor cronice. Tensiunea emoțională îi poate copleși, iar dacă punem la socoteală și probleme la locul de muncă atunci Capricornii pot trăi momente dramatice, deși în realitatea ele nu sunt așa de complexe. Este necesară intervenția unei persoane din exterior care să le arate imaginea de ansamblu, să îi scoată din contextul emoțional afectiv și să îi facă să vadă din nou în mod obiectiv. Luna va trece apoi în semnul lor epuizându-i și mai mult. Somnul poate fi serios tulburat în acestă perioadă. Soarele le permite să se sprijine emoțional pe partener, lucru foarte bun în cazul lor pentru că trebuie să se eliberee de cumulul de sentimente pe care nu știu cum să îl gestioneze. Finalul de săptămnă aduce eliberarea pentru ei, vor fi în stare să comunice ceea ce simt, prin ce anume trec, iar astfel elimină tensiunea acumulată. Nu le este ușor să vorbească despre situația lor, dar de voie de nevoie o vor face.

Horoscopul saptmanii 20-26 iunie

Vărsător:
horooscpul-saptmanii-24-mai horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 20-26 iunie. ATENTIE la sanatate si RELATIIAria socială este cea care intră sub incidența Lunii Pline. Sentimentele sunt fade, fără esență, iar relațiile sociale dezvoltă implicații emoțional afective mai mult decât ar trebui. Astfel Vărsătorii se vor simții bulversați și nu își vor putea gestiona sentimentele. Anturajul fiind important pentru ei se vor confrunta acum cu o debilizare a acestuia. Soarele în Rac le aduce dorința de muncă, dorința de acțiuni bine stabilite. Le dispare dorința de noutate în ceea ce privește locul de muncă și vor să se simtă mai siguri. Luna care trece apoi în Capricorn le aduce posibilitatea de a vedea ce se ascunde în spatele aceste incapacități de a gestiona fluxul afectiv. Săptămâna se finalizează prin niște câștiguri financiare care le descrețește frunțile. Totuși să aibă grijă pentru că pot pierde sume considerabile de bani pe tot felul de relații pasagere. Au convingerea că iubesc pe cineva, dar după câteva zile se răzgândesc și tot așa până ce ajung să vadă că nu prea mai au bani. Temperanță și analiză personală se recomandă acestor nativi.

Pești:
horoscopul-saptamanii horoscopul saptamanii Horoscopul saptamanii 20-26 iunie. ATENTIE la sanatate si RELATIIEste importantă armonizarea familiei cu mediul profesional. Peștii au tendința de a exagera și de a merge în extreme. Este bine să se detașeze puțin de locul de muncă, să evite implicarea emoțională și să își îndrepte atenția spre cămin și problemele pe care acesta le expune. Stresul acumulat încearcă să fie dizolvat apoi în activități sociale, iar Peștii fug de responsabilități. Mercur debilitat de aspecte le aduce o comunicare defectuoasă, iar ei încearcă din greu să evite discuțiile presante din familiei. Finalul de săptămână îi pune pe gânduri și vor avea de ales noi drumuri și noi modalități de a gestiona domeniile importante din viața lor. Au tendința de a se împrăștia, fac multe, dar în final nu ajung la niciun rezultat. De recomandat este să se canalizeze pe un proiect și să îl ducă până la capăt.

loading...

Comentarii

Siteul showbizreport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES.