Horoscopul Saptamanii 16-22 mai. Dosare GRELE si CONFLICTE!

Horoscopul Săptamanii. Săptămâna începe într-un ton relaxat. Luna se află încă în Fecioară, urmând ca mai apoi să traverseze Balanța, Scorpionul și Săgetătorul. Ca evenimente majore putem menționa trecerea Soarelui în semnul Gemenilor. Atenția ni se va concentra în jurul comunicării, de orice tip ar fi ea. De asemenea orice formă de act va fi susținută, mai ales că Mercur, stăpânul Gemenilor va reveni în mers direct în acestă săptămână. Până acum a fost o perioadă în care a trebuit să acumulăm idei, informații și resurse, însă începând cu finalul acestei săptămâni va trebui să aplicăm practic tot ce am învățat. Finalul săptămânii aduce cu sine și o Lună Plină, acesta se va petrece în Săgetător și e un moment bun pentru cugetările elevate cu referire la filosofie, religie și chiar politică, însă nu este un moment potrivit pentru a face ceva concret în aceste domenii. Mențiunea se păstrează și în legătură cu contextul academic, deci nu faceți schimbări în ceea ce privește evoluția studiilor superioare. Cele mai influențate zodii vor fi: Săgetătorii, Peștii, Gemenii și Fecioarele.
Se pare că deși Mercur iese din retrogradare încă se păstrează aspecte dizarmonice între planete, iar aceste aduc rigiditate, conservarea opiniilor și promovarea lor cu încăpățânare, de aici putând apărea conflicte. Apar verdicte ale unor dosare puternic mediatizate și noi propuneri de reforme legislative.

horoscopul saptamanii horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 16-22 mai. Dosare GRELE si CONFLICTE!

Horoscopul Saptamanii este oferit de Astro- Psi.ro

berbec horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 16-22 mai. Dosare GRELE si CONFLICTE!Berbec:
Săptămâna începe cu câteva tensiuni la nivel fizic, pot apărea tulburări ale tractului digestiv cauzate de suprasolicitări ale sistemului nervos. Acest aspect îi poate încetini în ceea ce privește randamentul la locul de muncă, dar situația se va remedia prin implementarea unei alimentații corecte. Ziua de marți aduce în atenție relația. Aici li se recomandă prudență Berbecilor, să nu se avânte în cereri în căsătorie, ci să păstreze situația așa cum este. Tot de marți apare și o influență negativă legată de bani și călătorii. Este bine să fie prudenți și să nu dea bani în avans, de asemenea și în cadrul studiilor universitare este favorabilă aceeași vigilență financiară. Mercur este încă retrograd și nu ar trebui să își prezinte acum teze, proiecte sau prezentări. Atenție ce și cum vorbesc pentru că asta le afectează atât cursul studiilor, cât și cel al relațiilor. Pot descoperi lucruri în neregulă cu relația lor, dar va trebui să aștepte puțin până să intervină direct asupra lor. De miercuri luna trece în Scorpion, iar aici nu se simte prea bine. Spre finalul săptămânii vor avea probleme cu comunicarea din cauza emoțiilor. Sunt atât de revoltați încât nu mai țin cont de consecințele faptelor lor și acționează  greșit. Soarele aflat în ultimul grad al Taurului se poate aduce pierderi financiare cauzate de imprudență sau de necunoștința anumitor lucruri ce țin de partener. Aspectul stresant dintre Soare și Marte se dezvoltă și s-ar putea să aducă penalități, ca urmare a unor taxe neplătite la timp. Agitația lor se mărește, mai ales că Luna se apropie de Săgetător acolo unde va face opoziție cu Soarele. Aspectul le îngreunează mult exprimarea nevoilor, simt că trebuie să facă ceva dar nu știu exact ce și mai ales care sunt metodele pentru a rezolva problemele cu care se confruntă. Cel puțin Mercur iese din retrogradare, dar Luna Plină încă nu îi lasă să se relaxeze. La locul de muncă nu se petrec schimbări, să își mențină ritmul normal și să evite conflictele.

berbec horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 16-22 mai. Dosare GRELE si CONFLICTE!Taur:
Pentru ei copiii sunt principala sursă de stres. Mare atenție luni, este bine să supravegheze copiii pentru că aceștia le ascund anumite lucruri și este foarte probabil ca situația să degenereze și astfel să se ajungă la medic. Imediat ce Luna trece în Balanță li se domolesc anumite afecțiuni fizice, posibil ceva hepatic sau renal. Atmosfera la locul de muncă este calmă, iar în aceste condiții Taurii au cel mai bun randament, important este să nu se laude cu competențele lor, pentru că este mai bine să fie remarcați de ceilalți. Miercuri poate apărea o problemă la gât și ar trebui să îi acorde atenție. Este bine să nu își cicălească partenerul de viață ci mai degrabă să întreprindă cu acesta activități sociale. Revitalizarea relației este un punct important, să iese din rutina zilnică. Deși lor nu le place schimbarea, ar trebuit totuși să o facă, asta pentru binele relației. Trecerea Soarelui în Gemeni le poate aduce ceva dificultăți materiale. Important este să își păstreze nervii sub control ci nu să-i aducă acasă, și mai ales să învinovățească partenerul. Revenirea lui Mercur le aduce mici beneficii, dar nu îi încântă foarte tare. Pentru ei este problematică acum chestiunea banilor. Luna Plină se petrece în Săgetător, ceea ce pentru Tauri însemnă strâmtorare materială, lucru care îi doare cel mai tare. Vor fi nervoși și recalcitranți, dar e bine să nu tensioneze și relațiile de care ei au nevoie. Acum trebuie să acționeze pe cont propriu, să găsească singuri soluții, iar aici Mercur va interveni în mod benefic. Situația materială nu e chiar așa catastrofală, dar fiindcă pentru ei este un punct extrem de important va conduce la mari acumulări de tensiune, tensiune care se va elibera în cursul următoarei săptămâni. Femeile vor fi cele mai afectate în acestă perioadă și se recomandă control emoțional foarte bine dozat. Vor învăța importanța diplomației în relații, mai ales în cele personale. Să lase de o parte critica și să încerce să înțeleagă ceea ce li se transmite, ci nu să asculte doar ceea ce vor. Se vor bucura când vor sosi rezultatele unor analize care au ieșit nesperat de bine.

gemeni horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 16-22 mai. Dosare GRELE si CONFLICTE!Gemeni:
Săptămâna începe alert, cu ceva discuții în zona familiei, discuții cu privire la locul de muncă, dar mai ales la partener. Soarele în conjuncție cu Algol poate însemna finalizarea suferinței unui părinte și trecerea lui în neființă. Algol este considerată cea mai negativă stea, dar acum primește un context pozitiv de manifestare. Probleme se întâlnesc și în zona relației personale, unde se poate ajunge ușor la decizia despărțirii. Saturn fiind retrograd poate aduce tot felul de critici, mai mult sau mai puțin fondate, însă apare obsesia controlului și a manipulării partenerului. În acest sens ziua de joi reprezintă cel mai mare risc, mai ales pe parte de comunicare unde se aruncă tot felul de vorbe și se iau decizii greșite. Tot în perioada acesta copiii pot prezenta simptome neplăcute. Este bine ca Gemenii să ia în serios și cele mai mici semne de afecțiuni fizice ale copiilor și să investigheze cauza problemelor, pentru că s-ar putea că efectele să fie mult mai profunde decât par. Odată ce Soarele trece în semnul lor li se mai descrețesc frunțile, încep să-și cultive jovialitatea caracteristică, iar optimismul lor crește. Au impresia că totul începe deja să se dizolve, au mai multă energie și asta face ca problemele să nu mai pară un obstacol atât de mare. Problemele relaționare par să revină din nou spre finalul săptămânii, iar toată agitația asta îi epuizează, dându-le și mici probleme digestive. Când Mercur revine retrograd le arată realitatea așa cum e și pune accentul în special pe relație. Luna Nouă se petrece tot în spațiul de influență al partenerului . Își dau seama de greșeli și încercă să le remedieze. Fiind firi foarte comunicative vor încerca să își explice acum toate motivații, își vor găsi scuze, reale sau nu, dar asta nu contează pentru ei. Din păcate toată presiunea asta pe care o pun asupra relației, cu scop pozitiv, nu este înțeleasă tocmai așa. Gemenii au un debit verbal ce depășește limita și se exprimă necontenit, pentru ei asta fiind cea mai bună metodă de a rezolva problemele. Ei bine, acum trebuie să renunțe la tactica lor și să adopte tehnica opusă. Să lase lucrurile să se calmeze, tot fluxul acesta de energii și emoții să mai scadă în intensitate, iar mai apoi să revină cu lămuriri și propuneri asupra relației. Atenție că toate frământările interioare din perioada asta pot avea efecte asupra sănătății.

rac horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 16-22 mai. Dosare GRELE si CONFLICTE!Rac:
Cu Luna în Fecioară, Racii încep să dea frâu ideilor, încearcă să își găsească aliați și parteneri pentru tot felul de proiecte, se agită pentru a pune în aplicare planuri gândite de atât de mult timp. Atenție că există un marcaj serios pe casa sănătății, iar relația dintre Soare și Marte intensifică acestă influență. Este vorba despre energia lor, despre resursele fizice pe care le consumă în activitățile demarate. Racii nu prezintă o vitalitate nativă extraordinare, de aceea trebuie să își dozeze resursele energetice eficient și cu foarte mare simț de răspunde pentru că pot claca chiar în cel mai important moment al proiectului lor. Ceea ce le mai dă un plus de energie este familia, sprijinul pe care îl primesc de la prinți, nu atât un sprijin material cât mai degrabă moral. Motivația lor este foarte sensibilă și foarte ușor se pot trezi demoralizați, prost-dispuși, fără repere, de aceea e bine să nu execute nimic acum, fiindcă un eventual eșec ar fi devastator.  Atenție la colaboratori și prieteni pentru că s-ar putea ca aceștia să nu fie de un mare folos, ci dar să încurce treburile Racilor. Să nu semneze contracte pentru că acestea nu vor fin în favoarea lor. În schimb pe partea de idei stau foarte bine, au inspirație și găsesc cele mai bune modalități se a-și executa planurile, însă este bine să își păstreze strategiile doar pentru ei, să nu le expună pentru că se prea poate să rămână fără nimic. Pentru ei Luna Plină acționează pe partea de sănătate, va fi una din cele mai extenuante săptămâni pe care au trăit-o și vor avea nevoie și de jumătate de săptămâna viitoare pentru a se recupera. Muncesc mult, dar cam fără cap pentru că se epuizează inutil. Atunci când Mercur va reveni în mers direct își pot arunca proiectul pe masă și se vor bucura de o popularitate crescută. Pe final de săptămână trebuie neapărat să se relaxeze pentru că nu sunt obișnuiți cu toată povara acesta. De aici pot apărea atacuri de panică, hiperventilație, probleme pulmonare, deci e bine să își țină emoțiile sub control. Relațional lucrurile nu se schimbă nici în rău, nici în bine, se pot baza pe partener în momentele mai dificile.

leu horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 16-22 mai. Dosare GRELE si CONFLICTE!Leu:
Leii încep săptămâna într-un mod obișnuit. Deși nu prea au idei cu care să se remarce la locul de muncă își derulează proiectele deja începute. Lucrează progresiv și într-un stil monoton, însă nu pare să îi deranjeze. O problemă majoră în acestă perioadă sunt emoțiile, mai degrabă gestionarea lor. Ei muncesc dar se pare că banii se tot scurg printre degete, fapt ce îi enervează la culme. S-ar putea ivi probleme legate de pensia alimentară. Nervoși și irascibili cum sunt să nu cumva să își verse acumularea asta de energie negativă asupra copiilor, plus că aceștia sunt deja instabili. Atenție la modul în care comunică cu proprii copii, fiindcă îi pot îndepărta. Se pot ivi probleme cu tatăl copiilor, mai ales în cazurile de divorț. Cu Luna în Balanță marți și miercuri ar putea detensiona acestă parte a vieții lor, însă trebuie să aibă în continuare grijă fiindcă Luna Plină va reactiva relația cu copii, va aduce tensiune emoțională. Pentru femeile însărcinate există riscul de avort spontan. Părinții ar putea fi important sprijin financiar. Spre finalul săptămânii randamentul lor la locul de muncă începe să fie precar, din cauza situației familiale proaste. Noroc că Soarele trece în Gemeni și asta le dă un suflu nou, încep să se detașeze de probleme, să privească din exterior și astfel să aducă noi strategii pentru rezolvarea problemelor. Revenirea lui Mercur aduce beneficii la locul de muncă unde se pot face ușor remarcații. Vor primi noi atribuții sau vor fi mutați într-un departament mai avantajos pentru ei. Totuși lucrurile în ceea ce privește problemele cu copii vor evolua. Luna se afla în Săgetător, alături de Marte ceea ce ar putea conduce la decizii nechibzuite. Să evite orice formă de violență, inclusiv cea verbală. Instabilitatea emoțională nu îi lasă să se concentreze, iar pentru a-și pune puțin gândurile în ordine ar trebui să se retragă puțin, eventual să facă puțin sport pentru a descărca toată acumularea de energie. Să nu încerce să scape de probleme prin utilizarea alcoolului sau a viciilor pentru că nu îi va ajuta cu nimic. Este important să își păstreze gândirea clară și să tempereze fluxurile emoționale, pentru că astfel apare riscul de a fi manipulați, contrar voinței lor. Pentru tineri perioada acesta va fi un teste al statorniciei sentimentelor lor pentru persoana iubită. Este foarte posibil care relațiile să se finalizeze din cauza infidelității.

fecioara horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 16-22 mai. Dosare GRELE si CONFLICTE!Fecioară:
Acești nativi își împart atenția între propria persoană, partener și familie. Li se pare că nu mai sunt susținuți de nimeni. În familie lucrurile merg prost, partenerul nu le mai acordă atenție, iar Fecioarele se consumă constant pentru aceste nereguli. Din fericire marți-miercuri lucrurile se ameliorează puțin în cadrul familiei, relațiile sunt puțin mai afectuoase, dar se păstrează starea generală de răceală. Pot avea mici pierderi financiare neașteptate, dar cum Fecioarele știu să își gestioneze banii vor reuși să se descurce. Deși relația cu părinții este încordată asta nu înseamnă că trebuie să-i lase de o parte. Li se va cere ajutorul, iar în acest caz este bine să-și sprijine părinții. Aspectul dintre Marte și Soare ar putea aduce cu sine decesul unuia din părinți, mai ales tatăl. Trecerea Soarelui în Gemeni aduce pentru Fecioare noi oportunități la locul de muncă. Acum se pot exprima mai liber, își pot pune ideile în aplicare, le sunt apreciate sfaturile. Este un moment bun pentru schimbarea job-ului, preferate fiind domeniile birocrație, comerțul, mass-media. Vineri să fie atenți cui oferă bani pentru că se prea poate să fie trași pe sfoară, e bine să-și țină banii în buzunare pentru zile mai dificile. De joi ar trebui să fie atenți ce spun, pentru că devin sensibil, iar sub acțiunea impulsului să își taie singuri creanga de sub picioare. Firi critice, Fecioarele pot pierde acum aliați de încredere. Ar trebui să își orienteze acestă emotivitatea într-o direcție pozitivă, și anume spre partener. Mercur revine în mers direct și le reactivează planurile și proiectele cu referire la străinătate, este recomandat să nu părăsească țara până ce acțiunea Lunii Pline nu se risipește, iar asta se întâmplă în jurul datei de 25 mai. Opoziția Lunii cu Soarele aduce un plus de energie peste situația deja existentă în familiei, de aceea Fecioarele trebuie să își păstreze partea rațională, dar să renunțe la a face remarci, fiindcă vrând, nevrând sunt percepute greșit. Este o săptămâna relativ dificilă, dar se consolează cu noile reușite la locul de muncă. Ca sănătate lucrurile stau bine, ar putea apărea afecțiuni digestive datorate stresului.

balanta horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 16-22 mai. Dosare GRELE si CONFLICTE!Balanță:
Pentru Balanțe se menține mențiunea generală referitor la sănătate, mai ales în problemele hepatice, care se pot agrava prin cronicizare. Sub aparența unei stări bune de sănătate se pot ascunde afecțiuni ce erodează, astfel este bine să se realizeze un set complet de analize. Marți, când Luna trece în semnul lor, Balanțele lasă garda jos și nu mai au atâta agresivitate verbală. Se preconizează pierderi financiare însemnate cauzate de întârzieri repetate ale termenelor de plată, aceste pierderi se pot realiza și de pe urma partenerului. Strâmtorarea materială să accentuează pe parcursul săptămânii, iar nativii devin din ce în ce mai agitați. Trecerea în Gemeni a Soarelui le aduce noi perspective asupra situației lor, dar din păcate acestea rămân, momentan, la stadiul de plan, urmând să fie realizate mai apoi. Revenirea lui Mercur din retrogradare aduce concretizarea anumitor proiecte de ordin financiar, poate acceptarea unui împrumut sau un ajutor de la părinți. Prezența Lunii Pline le aduce Balanțelor încurcături în ceea ce privește actele ce țin de resurse materiale. În acestă perioadă Balanțele trebuie să găsească soluții concrete, însă să renunțe la împrumuturi. Atenție sporită la tot ceea ce semnează, mai ales că Mercur intră în mers normal abia la finalul săptămânii, tot atunci își vor da seama și cum ar trebui să acționeze în gestionarea datoriilor sau a pierderilor financiare. De asemena să evite contractele de muncă la negru, sau cele dubioase. Chiar dacă par foarte avantajoase, propunerile de muncă primite în acestă perioadă nu sunt cele mai potrivite. Este bine să își păstreze actualul loc de muncă și că încerce să lucreze la avansarea în cadrul acestuia. Este posibil să găsească mici scăpări legislative prin care să se elibereze de presiunea actuală. Deși momentan nu este o perioadă tocmai fericită, în următoarele 2-3 săptămânii Balanțele vor reuși să își redreseze domeniul financiar.

scorpion horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 16-22 mai. Dosare GRELE si CONFLICTE!Scorpion:
Săptămâna debutează plăcut, în ciuda insatisfacției financiare. Scorpionii vor ieși în oraș împreună cu partenerul și prietenii pentru a se distra. De marți însă apar discuțiile legate de banii proprii și banii partenerului. Nativii nu prea stau bine la acest domeniu, din păcate ideile lor s-au dovedit a fi neproductive, iar acum caută sprijin în finanțele partenerului. Problema este că Scorpionii încep să fie cam posesivi cu privire la banii altuia și cam uită să pună mâna la muncă. De joi apare insatisfacția, nu le mai convine situația în care sunt, mai ales că li se pare ca partenerul face o nedreptate. Intrarea Soarelui în Gemeni le dă idei noi și îi face să recurgă la împrumuturi pentru a-și satisface nevoile. Relația fiind tensionate se ajunge cam de fiecare dată la certuri și reproșuri, dar nu cred ca acestea vor fi îndeajuns de întemeiate pentru a pune conduce la o despărțire, cel mult la o separare temporară. Luna Plină le cam pune degetul pe rană și îi presează să facă ceva dacă vor bani. Se închid mai toate modalitățile lor de a face bani fără efort și astfel se trezesc în fața faptului împlinit. Mercur îi ajută să redreseze situația prin intermediul comunicării, deși nu uită supărarea pricinuită de lipsa banilor își calcă totuși peste mândrie și aleg să mențină relația. Pentru a câștiga mai mult trebuie să își îndrepte atenția spre alt domeniu profesional, unul mult mai activ decât cel actual. La Scorpioni a apărut de ceva vreme dorința de a se distra, de a socializa, și a petrece, acest fapt distrăgându-le atenția. Au consumat fără a pune ceva la loc, iar astfel au ajuns la situația actuală. Se recomandă finalizarea exceselor cu privire la ieșirile lor sociale. Scorpionii trebuie să înțeleagă un lucru, și acela este că tot ceea ce se întâmplă se datorează propriilor alegeri. Nu trebuie să acuze pe altcineva, ci e momentul să găsească singuri soluțiile.  Raportul dintre viața socială și cea profesională trebuie reechilibrat. Cheia conflictelor este comunicarea, însă acesta trebuie făcută fără urmă de emoții negative. Atenție la problemele de sănătate care nu au o simptomatologie exactă, este bine să reacționeze la orice fenomen neplăcut.

sagetator horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 16-22 mai. Dosare GRELE si CONFLICTE!Săgetător:
Săgetătorii au o săptămână plină, muncesc mult dar parcă tot nu este de ajuns. Luni, motivația cu care muncesc le aduce  rezultate mulțumitoare. Cu Marte și Saturn în semnul lor devin destul de egocentriști și doresc să își impună părerile cu orice preț. Acestă atitudine va afecta relațiile familiale, dar și relațiile profesionale. Se pare că familia le reproșează tot felul de lucruri legate în special de anturaj, ceea pe Săgetători îi enervează la culme. Miercuri ar putea să vadă cu adevărat realitatea și să descopere că nu toți prietenii sunt cei mai loiali. Cum Luna Plină are loc în propriul semn se recomandă mult calm. Vor avea o energie extrem de mare, dar acesta este cel mai adesea îndreptată greșit și utilizată agresiv. Sănătatea este un aspect important și trebuie să aibă grijă la accidentele provocate din neatenție. Atunci când merg cu mașină să nu depășească limita de viteză, sau cel mai bine e să îi lase pe ceilalți să conducă, cel puțin în week-end. Trecerea Soarelui în Gemeni le va da ocazia să testeze fidelitatea partenerului și trăinicia relației. Vor descoperi fără să vrea anumite aspecte pe care partenerul le-a ascuns. Mercur în mers direct în Taur le aduce noi idei pentru muncă, inițiative lăudabile, dar trebuie să aibă grijă să nu se arunce în proiecte de prea mare anvergură și astfel să își pericliteze sănătatea. Legat de acest aspect vor simți o ameliorea a tractului digestiv, iar în cazuri de afecțiuni cronice sau operații recente este bine să revină la control. Săptămâna este plină de energie, prea multă decât au ei nevoie, din acestă cauză este foarte probabil să aibă serioase probleme cu somnul, iar de aici să apară și un randament profesional scăzut. Chiar dacă consideră munca o modalitatea de a se calma, este bine să evite suprasolicitarea, mai ales cea mentală și să practice activități relaxante. Să evite mediile stresante și să nu intre în dezbateri prea aprinse. Părerea lor va cântări mai mult de săptămâna viitoare. Financiar lucrurile sunt bine, mai au câteva economii pe care ar trebui să le investească în cercetări medicale.

capricorn horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 16-22 mai. Dosare GRELE si CONFLICTE!Capricorn:
Cu Pluton retrograd în aspecte cu Jupiter și Mercur, Caprcornii vor deveni nostalgici cu privire la vremurile copilăriei, fapt care îi va determina să acorde mai multă atenție copiilor din prejma lor. Având un mod de comunicare mai defectuos este posibil ca intențiile lor să fie înțelese greșit, de aceea este bine să își clarifice clar obiectivele. Pentru studenți este o perioadă stresantă și trebuie să agite și mai mult apele, să nu vorbească de rău pe nimeni și să-și vadă de treabă. Vitalitatea lor nu este la cote maxime de aceea este important să și aleagă cu grijă în ce investesc timp și energie, să nu se ducă în mai multe direcții pentru că vor ajunsă să nu finalizeze nimic. Părinții trebuie să își supravegheze foarte bine copii pentru a evita accidentele prin tăiere sau ardere. Au idei bune și frumoase, dar trebuie încă se le mai țină, se le dezvolte și să nu le împărtășească celorlați. Vineri pot ieși cu prieteni, să socializeze și să se relaxeze. Starea lor fizică nu va fi activă pentru că Luna Plină are loc pe casa a XII-a a horoscopului general, ceea ce înseamnă lipsă de energie, probleme de somn, stare de agitație, emoții contradictorii. Este bine să își noteze visele pentru că acolo pot găsi soluții pentru probleme lor. Revenirea lui Mercur în mers direct la aduce noi perspective și noi idei de a pune în practică proiecte. De asemenea le crește probabilitatea de a găsi o persoană care să îi înțeleagă. Soarele din Gemeni le accelerează trăirile, îi face mai activi, mai plini de viață. Acest fapt va influența în mod pozitiv rezultatele profesionale. Pentru Capricorni începe o perioadă în care vor munci constant, se vor dedica activității lor. Este important să nu uite că săptămâna acesta îi va epuiza, fie că de pun efort, fie că nu. Trebuie să își găsească medii relaxante de acțiune și să încerce să evite surmenajul. Starea psihică este și ea afectată deoarece Capricornii tind să fie depresivi, încep săptămâna cu o melancolie ușoară care se poate transforma mai apoi o căutare a trecutului, o retrăire profundă a acestuia și dezvoltarea stării de regret. Este recomandat să nu petreacă prea mult timp analizând trecutul ci să se axeze pe prezent, încercând să-și distragă atenția de la tendința de regresie.

varsator horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 16-22 mai. Dosare GRELE si CONFLICTE!Vărsător:
Pentru Vărsători există un risc crescut de a pierde un vechi prieten, iar cum pentru ei prietenii sun foarte importanți se vor confrunta cu o situație delicată. Săptămâna începe alături de prieteni și oameni familiari, acest context le aduce nativilor cea mai mare mulțumire. Ziua de miercuri le poate aduce vești legate de un frate sau o soră, aceste vești nu sunt foarte bune. Relația conflictuală dintre Soare și Marte le poate aduce conflicte în familie din cauza grupului de prieteni sau a intențiilor de a se despărți de familie. Vărsătorii nu își mai găsesc locul și își caută acum un mod de viață potrivit stilului lor independent. Părinții opun rezistență acestor decizii, dar nativii trebui să își urmeze dorințele. Soarele din Gemeni îi va ajuta să își îndeplinească scopurile, însă trebuie să aibă o motivație constantă. Revenirea lui Mercur în mers direct, la sfârșitul săptămânii va aduce liniște în interiorul familiei, iar atunci Vărsătorii își pot motiva cu succes deciziile. Vineri vor primi beneficii directe ce se datorează sitului lor nonconformist de a lucra. Ca sănătate lucrurile stau bine, dacă au tratament este bine să îl continuie până la finalul prescripției medicale și să nu se oprească mai devreme. Pot pierde bani din cauza exceselor, e bine să țină în frâu ieșirile și banii aruncați pe tot felul de petreceri. Este o perioadă în care Vărsătorii își caută independența față de familie, ceea ce implică asumarea responsabilităților, mai ales cele de ordin material. Gândirea logică și pragmatică este cea care îi va ajuta să își ducă la bun sfârșit planurile.

pesti horoscopul saptamanii Horoscopul Saptamanii 16-22 mai. Dosare GRELE si CONFLICTE!Pești:
Peștii trebuie să se împace pe ei, pe partener și munca. Dacă relația cu partenerul reușesc să o mai dreagă prin modul lor tandru, ei bine în cazul locului de muncă lucrurile stau mai prost. Să aibă mare grijă cum reacționează la serviciu pentru că se pot trezi dați afară fără nicio explicație. Este bine să urmeze toate regulile în tocmai, să nu se revolte sau să se abată. Enigmatici cum sunt îl vor pune pe partener într-o situație dificilă, în care acesta nu va înțelege dorințele Peștilor. Comunică pe ocolite și se bazează pe tot felul de metafore în loc să spună direct și asta îi scoate din minți pe parteneri. La muncă ar putea fi priviți cam prea copilăroși, visători și lipsiți de raționament. Joi pot pierde o sumă de bani într-un context total neașteptat, poate o factură uitată sau care nu a mai ajuns. Să nu cumva să aibă discuții în contradictoriu cu șefii pentru că rezultatul este unul neprielnic pentru ei. Și colegii de muncă le bagă bețe în roate și îi provoacă, dar este bine să stea departe de orice bucluc, cel puțin săptămâna acesta. Cum Luna Plină acționează pe sectorul job-ului ar trebui să se dea la fund, să își vadă de atribuțiile lor și să nu se implice în treburile celorlați. Revenirea lui Mercur le aduce o calmare a relației cu șefii, încă nu pot respira ușurați, dar parcă nu mai se află în vizor. Soarele din Gemeni îi aduce mai aproape de familie, chiar au gânduri să se căsătorească. Din păcate partenerul este cel care trebuie să suporte toate capriciile Peștilor, și o face, dar bine ca nici ei să nu exagereze. Trebuie să adopte o atitudine umilă în acestă perioadă. Să lase de o parte revendicările profesionale și pretențiile și să se mulțumească cu ceea ce li se oferă. Este un moment critic în care dacă au călcat pe bec nu primesc o a doua șansă. Este important ca acum să fie pasivi, să primească ce li se oferă, să nu facă nazuri și să înghită în sec. Nu e cea mai bună perioadă a lor dar nici cea mai proastă, doar că li se pare lor că sunt înjosiți, nu este așa, asta este doar părerea lor.

 

Observație: Toate informațiile prezentate anterior se bazează pe o analiză generală a aspectelor planetare, pentru o interpretare personalizată se utilizează harta astrologică natală a fiecărui individ. De asemenea pe lângă zodia natală și zodia ascendentului redă informații utile, deci este rocomandat a se citi previziunile alocate atât zodiei cât și ascendentului. ( Astro – Psi.ro)

foto:astromax.eva.ro/ peteava.ro/kudika.ro/designinterior.md

loading...

Comentarii

Siteul showbizreport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES.