Icre vegane cu NUCA. Delicatesă pe care o poţi face chiar tu!

Ţi-e poftă de o porţie de icre  speciale? Showbizreport şi Bucătăria mea Vegană te îmbie să gusti icrele vegane. Vei ajunge la concluzia că sunu nu doar gustoase, ci şi foarte sănătoase. Musafirii vor fi extrem de încântaţi să guste această delicatesă.

icre-vegane (1) Icre vegane cu NUCA. Delicatesă pe care o poţi face chiar tu! Icre vegane cu NUCA. Delicatesă pe care o poţi face chiar tu!

Ce ingrediente ai nevoie?

300g griș
Apa
1/2 ceapa
100g nuca

Pentru maioneza de soia:
1/2 pahar lapte soia
2 pahare ulei
lămâie si sare după

Cum se prepara?

Se fierbe grișul cu apa, sare si o lingura de ulei pana cand capata consistenta unui pure . Se toarnă intr-un bol si se amesteca cu telul din cand in cand pana se răcește. (sa nu facă coaja).

Între timp pregătim maioneza de soia; sunt mai multe retete (cu un cartof fiert, cu orez fiert, etc) însă va las rețeta de baza din următoarele ingrediente: 1/2 pahar lapte soia, 2 pahare ulei.

Se mixează intr-un recipient cilindric înalt cu un mixer vertical si când consistenta este ca de maioneza se adaugă lămâie si sare după gust. Daca nu aveți vas subțire si înalt nu se va lega si trebuie sa adăugați un pahar de orez fiert.

Se toarnă maioneza peste crema de griș, se toaca 1/2 ceapa mărunt si se adaugă miez de nuca mărunțit cu mâna

Veti avea parte de cele mai delicioase icre cranț.

Serviți cu legume crude sau pe pâine,  ideală ca aperitiv.

Este fantastica. Pofta buna!

loading...

Comentarii

Siteul showbizreport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES.