Food Report – Brânza de Caju, alimentul de post pe care o să îl iubeşti. Fă şi tu reţeta

Te gândeşti în fiecare zi ce să mai mănânci de post? Bucătăria mea Vegană te ispiteşte cu o reţeta specială de brânză. Cu îţi sună –  Brânză de Caju? Ai ideea cât de simplu se prepară? Ai nevoi de doar câteva ingrediente, un pic de răbdare şi un platou încăpător.  Brânza de Caju va fi devorată de toţi cei dragi ţie! Uite ce reţetă simplă.

Branza-de-caju Food Report - Brânza de Caju, alimentul de post pe care o să îl iubeşti. Fă şi tu reţeta Food Report – Brânza de Caju, alimentul de post pe care o să îl iubeşti. Fă şi tu reţeta

Ce ingredinete ai nevoie?

  • 300 g caju crud
  • 5 linguri zeamă de lămâie
  • 4 linguri fulgi de drojdie
  • 80 g ulei de cocoş
  • 1 căţel de usturoi
  • Sare după gust
  • Mărar

Citeste si: REȚETĂ DETOX – Salata de URZICI care te ține departe de boli

Se hidratează caju timp de cca 5 ore. Se scurge de apă şi se mixează cu zeamă de lămâie, uleiul de cocoş moale, cu usturoiul şi se potriveşte de sare.  Se mixează la viteză mare până devine o crema fină. Dacă doriţi o brânză tartinabila fină şi fluidă adăugaţi 2-3 linguri de apă plata. Se toacă fin mărarul şi se adaugă la branzica mixând la viteză mică. Această branzica se poate servi cu pâine, cu crakersi Raw, pe pizza sau pur şi simplu în centrul unui platou cu legume! Să aveţi poftă!

loading...

Comentarii

Siteul showbizreport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES.