Cea mai bună MARINADĂ pentru MIEL. Uite cât de simplu se face!

Vrei să faci cea mai bună rețetă de miel? Vrei să impresionezi musafirii la masa de Paște? Fă o marinadă ca la carte și lasă mielul să absoarbă sosul. Te vei linge pe degete!

652x450_088264-cum-sa-faci-cea-mai-buna-friptura-de-miel-pentru-paste Cea mai bună MARINADĂ pentru MIEL. Uite cât de simplu se face! Cea mai bună MARINADĂ pentru MIEL. Uite cât de simplu se face!

foto: retete.acasa.ro

Atunci când carnea este marinată capătă un gust, o culoare și o aromă aparte.

Carnea marinată absoarbe lichidul în care este pusă, iar după ce este gătită este mult mai suculentă. În plus, carnea va fi gata mult mai rapid.

Ingrediente:

  • Vin alb
  • Ulei de masline
  • Usturoi (de preferat verde)
  • Menta
  • Cimbru
  • Un pic de busuioc
  • Foi de dafin
  • Piper
  • Boia dulce
  • Sare

Usturoiul, menta si busuiocul se toaca marunt. Toate ingredientele se adauga in vin, amestecandu-se pentru omogenizare. Sarea si piperul se adauga dupa gust.

Cantitatea de bait (marinada) trebuie sa fie suficienta pentru imbaierea carnii. Se asaza carnea intr-un vas, de preferinta mai intins (vasele yena sunt excelente)

Se toarna baitul peste carne si se trage deasupra o folie de plastic, de aluminiu ori se etanseizeaza cu un capac pentru a sigila vasul si a forta aromele sa se fixeze in carne. Vasul cu carne se pune la frigider.

Continuarea pe realitatea.net

loading...

Comentarii

Siteul showbizreport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES.