FOOD REPORT – Această budincă rezolvă problemele de tranzit. Vezi cum se prepară

Budinca choco psyllium nu este orice fel de budincă. Este unul dintre preparatele preferate din Bucătăria mea Vegană. Este și gustoasă, rapidă și eficientă. Se pregătește in cateva minute iar rezultatul este spectaculos. Sa va mai spun și că vă scapă de constipație? Tărâțele de psyllium sunt un laxativ natural care nu are efectele secundare ale celor de sinteză. Ele restabilesc flora intestinală şi ameliorează sindromul colonului iritabil.image-77 FOOD REPORT - Această budincă rezolvă problemele de tranzit. Vezi cum se prepară FOOD REPORT – Această budincă rezolvă problemele de tranzit. Vezi cum se prepară

loading…

Cercetătorii de la Universitatea Ottawa au observat că, pentru reducerea valorilor colesterolului, seminţele de psyllium sunt mai eficiente decât recurgerea la o dietă săracă în grăsimi. De asemenea, tărâţele de psyllium au proprietatea de a regla glicemia, deoarece împiedică trecerea rapidă a glucozei din tubul digestiv în sânge. Seminţele sau tărâţele de psyllium se pot adaug în 200 ml de suc natural, ceai sau apă şi se beau imediat pentru că altfel se transformă rapid în gel.

Citește și : FOOD REPORT – Schimbă micul dejun. Mergi pe varianta asta colorată

Ingrediente

  • 3 banane
  • 3 linguri târâte de psillium
  • 4 linguri fulgi de ovaz
  • 4 linguri cacao Raw (sau Carob)
  • 1/2 lingurita vanilie macinata
  • 1/2 pahar hrișca
  • fructe pentru decor
  • indulcitor (facultativ)

Cum se prepară?

  1. Se pun în robot doua banane, vanilia și cacaua. Se mixează până crema devine omogenă,
    se adaugă tărâțele de psillium și fulgii de ovăz apoi se mixeaza din nou. Decorați borcanul cu fructe și umpleți cu budincă. Banana rămasă se mixeaza cu o lingura de Carob si devine o glazura fantastica, perfecta pentru budinca noastra choco psyllium. Multa sănătate, ca-i mai buna decât toate!

loading...

Comentarii

Siteul showbizreport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES.