More
    Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
    Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
    Ritmic Suceava

    Un bărbat din Ostra a fost bătut în fața unei crâșme de către un consătean cu care are o dușmănie mai veche

    La data de 30.10.2021, la ora 16.15, Poliția orașului Frasin a fost sesizată cu privire la faptul că Gheorghe C., din comuna Ostra, a fost lovit de către o persoană și a ajuns la Spitalul orășenesc Gura Humorului.

    La data de 30.10.2021, în jurul orei 14.00, Gheorghe C. a consumat băuturi alcoolice pe terasa unui magazin din centrul comunei Ostra, împreună cu Florin Ș. și Pavel B. din aceeași localitate. La o altă masă de pe terasă se afla Traian B. cu care Gheorghe C. a avut o discuție în contradictoriu în incinta magazinului pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

    Din declarațiile martorilor și din verificările efectuate a reieșit faptul că Traian B. l-a așteptat afară din magazin pe Gheorghe C. și l-a lovit cu pumnul și palmele peste față, acesta căzând la pământ.

    Cercetările în cauză sunt continuate de către Poliția orașului Frasin pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

    Articole recente

    Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

    Related articles